По-бързи услуги от Унгарските авиолинии

Malev Hungarian успешно въведе системата за управление на отделите Amadeus, която е полезна едновременно и за пасажерите на компанията, и за нейния персонал, тъй като използването и опростява и ускорява операциите. Освен това пътниците могат да се възползват от новата услуга за онлайн резервации, като може би най-голямото предимство е, че чекирането вече може да се извършва не само за прекия полет, но и за няколко прикачвания напред, а самият процес на чекиране вече е по-ясен. Компанията започна преминаването към новата платформата Amadeus Altéa през миналата година, като първият етап беше обновяването на онлайн системата за резервации през 2009 година.

На 6 юли транспортният център в Будапеща премина напълно към новата платформа. През подготвителната фаза, която започна през април, неколкостотин служители, обслужващи клиенти, както и мениджърите, преминаха обучение в Malév Ground Handling (MGH). Благодарение на натрупания опит от подготвителната програма, преминаването към новата система се осъществи гладко и без никакви проблеми, като се има предвид, че бе въведена през лятото, когато десетки хиляди пасажери летят с авиокомпанията всеки ден.

От 6 юли пасажерите в Будапеща могат се чекират и да правят транзакции в новите виртуални павилиони на сайта на компанията. Огромното предимство на новата система е, че има опция за чекиране не само за настоящия полет, но и за прикачвания.

HTML Version:

Text Version:

По-бързи услуги от Унгарските авиолинии

Article Url: