РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ ИЛИ КАК ДА НАПРАВИМ БИЗНЕСА СИ УСПЕШЕН ?

Подаряването на елегантен, луксозен рекламен сувенир, е отличен начин да подсилим бизнес взаимоотношенията. Много фирми смятат, че подаряването на рекламни сувенири е поредната задачка, която следва да бъде изпълнена през дните на изложения, бизнес срещи, Коледа или честване по случай заслуги и успехи на компанията. Още помните камиончето Лего, което получихте за Коледа, нали? Едва ли детското Ви съзнание е запомнило всеки един детайл от камиончето, но определено Лего трайно се е позиционирало в съзнанието Ви. Ще попитаме защо? Хубавото нещо при подаряването е, че има нещо много специално в това да получиш подарък и те кара да се чувстваш положително настроен към човека, който ти го е подарил.

Подаряването на рекламни сувенири, обаче изисква откриването на точните артикули, подходящи да засвидетелстват жеста на уважение и благодарност. Ако не изберете точния рекламен сувенир, рискувате да нарушите имиджа си или да унищожите всички градени положителни асоциации у получателя. Запомнете, че всеки един получател възприема Вашия рекламен сувенир с нeщо и имайки предвид вредните последици от някои подаръци, трябва да направите всичко необходимо да „уцелите“ в десятката с конкретния рекламен подарък.

Рекламните сувенири с по-ниска себестойност обикновено се използуват за масови подаръци и се брандират в по-големи количества. Те са особено подходящи при налагане на продукт или марка на пазара, при изложби, промоции, семинари, конгресни прояви. Луксозните рекламни сувенири се подаряват по-селективно или при специални случаи. Сигурни сме, че бихте били поласкани от стилни комплекти за бюро, подаръчни кутии за вино с аксесоари, дизайнерски писалки, часовници, бизнес чанти, разнообразни комплекти и аксесоари.

Има няколко основни ключови характеристики, които трябва да обмислите добре, за да избегнете това новия рекламен сувенир да последва съдбата на невзрачната рекламна писалка, която Вашият дистрибутор небрежно прибра в едно прашно чекмедже. И така, една от най-важните функции на рекламния сувенир е да предизвиква обратна реакция или асоциация. Ето няколко простички идеи, които ще помогнат да направим бизнеса по-атрактивен за получателя:

Подарете нещо, което ще е приятна изненада за всеки. Рекламните сувенири, елегантно брандирани с Вашето лого, работят за вашето корпоративно утвърждаване и разпознаваемост. Нека идеята намери формата, изберете нещо, което ще подхожда, както на маркетинг мениджъра, така и на дистрибутора, който безспорно утвърждава Вашата позиция на пазара.

Изберете рекламен сувенир, който е по-скоро подарък, отколкото промоционен инструмент, защото въплъщава специална връзка и приятелски взаиомоотношения.

Подарете рекламен сувенир по весел начин, но с финес. Обмислете как да развеселите получателя, без риск да го обидите.

Рекламният сувенир трябва да съответства на бюджета Ви. Ако последният е най-голямата Ви грижа, направете усилия да поръчате по-обемист подарък или разгледайте сувенирите в промоция. Важен съвет – не правете компромис с качеството на рекламния сувенир, все пак търсим приятна изненада, а не нискокачествен, неестетичен предмет.

Подарете нещо, което има приятна форма и дизайн, като в същото време въплъщава Вашето персонално отношение. Уникални визитки с неординарна форма, елегантна химикалка Senator с Вашето фирмено лого, бележници и др. Не забравяйте, че брандирането допринася за изграждането на силна връзка с клиента, но рекламата е ключът, който отваря вратата до сърцето му, така че рекламните сувенири изобщо не са за подценяване.

Освен че подаряването на рекламни сувенири е вид изкуство и процес от важно значение, е безспорно изключително полезен маркетингов инструмент при насърчаване на продажбите и градивна част от цялостната имидж-реклама на фирмата. Рекламните сувенири доизграждат фирмената идентичност и стил, ето защо изберете от богатата палитра рекламни артикули и сувенири на престижни марки и производители, като Fruit of the loom, Target cap, Atlantis cap, Stedman, Hanes, Slazenger, Pierre Cardin, Nazareno Gabrielli, Cangini Filippi, teNeues, Lediberg, Cerruti 1881, Ungaro, Valenti & co, Alexander, Ferre, Parker, Senator и др.

Предлаганите рекламни сувенири са с голямо разнообразие от модели, цветове, търговски марки и значителна част от тях са в постоянна складова наличност, а останалите се внасят регулярно на всеки десет дни. Съобразно рекламните си бюджети, нашите клиенти могат да избират за своите рекламни кампании от десетки каталози , в които има, както рекламни сувенири от масов и по-висок клас, така и дизайнерски разработки. Заедно с клиента винаги намираме най-успешните решения при избора на рекламни сувенири и персонализирането им.

www.linela.eu

HTML Версия: Линк на статията (URL):