Air Berlin стартират нова услуга от Берлин до Ню Йорк

Air Berlin стартират нови непрекъснати полети между Берлин и Ню Йорк.

С началото на летния график – от май 2011 година, авиокомпанията ще започне да предлага четири седмични полета между Берлин и Ню Йорк.

Air Berlin ще укрепи позициите си в Берлин в дългосрочен план с нов маршрут. Непрекъснатите полети от Берлин до Ню Йорк са още една важна стъпка, както по отношение на откриването на новото летище BBI, така и към пълноправното членство авиокомпанията в алианса OneWorld, което се планира за началото на 2012 година. Нарастването на броя на полетите, изпълнявани от Дюселдорф е още един ключов елемент в подготовката за пълноправно членство в OneWorld. Като работим с нашите партньори, American Airlines, ние можем да свържем нашите центрове от двете страни на Атлантическия океан и да постигнем значително увеличаване на предлаганите от нас услуги, използващи codeshare споразумения за полети „, каза Йоахим Хунолд, главен изпълнителен директор на Air Berlin.

Новата услуга е интересна както за туристи, така и за пътуващите бизнесмени. Има осигурени добри връзки от различни немски и други европейски градове. От Ню Йорк има връзка за полети по codeshare споразумение до различни дестинации на American Airlines.

В същото време Air Berlin предвиждат увеличаване на броя на непрекъснатите полети между Дюселдорф и Ню Йорк. Вместо да се предлагат само пет полета на седмица, пътниците на авиокомпанията ще имат избор от ежедневни полети до най-големия град в САЩ от лятото на 2011 година. Резервациите на самолетни билети до Ню Йорк вече са на разположение на желаещите да пътуват по този маршрут.

HTML Версия: Линк на статията (URL):