Как да режем бетон безпроблемно

При ремонти или строежи често е нуждаем от машина за рязане на бетон, бетонови плочи или стени. Най-често за тази цел се използват фугорезите. Тези машини сами по себе си не могат да режат ако не са снабдени с необходимите за целта консумативи. Това са именно дисковете.

Най-качествените дискове са рязане са диамантените. Те режат най-точно и прецизно и са с по-дълъг живот на употреба от останалите.

Има диамантени дискове за работа с всякакви строителни материали. Те се наричат още диамантини или дискове с диамантено покритие. Специализираните диамантени дискове за рязане на бетон се различават за отделните машини по вътрешен и външен диаметър, за рязане на нужното ниво и дълбочина. Те могат да бъдат с размери най-често когато става дума за приложението им за бетон от 300 до 450 мм външен диаметър. Стандартния вътрешен за тях е 25.4 мм. В зависимост от машината, с която ще се използват те могат да бъдат разпилвани или да им се слагат втулки за да й паснат перфектно за нужната дейност.

Когато търсим диск с диамантено покритие за бетон трябва да изберем както качеството да е високо, така и цената да е изгодна. Една от водещите марки, лидери в производството на дискове за бетон е тази на Тулпак. Тя предлага професионални диамантини за рязането на всякакви материали като: бетон, армиран бетон, асфалт, пясъчни изделия, вар, гипс и други. Тулпак е английска марка за професионални консумативи за машини и електроинструменти с доказано качество и над сто годишен опит в тяхното производство. Цените на продуктите са напълно нормални за тяхната издръжливост и не са твърде високи, за разлика от другите производители на не толкова висококачествени дискове.

Когато търсите качество на диск за бетон , което да си струва парите или парите, които влагате да си заслужават продукта, в който ги давате може да се доверите на Тулпак.
Важно е да знаете, че диамантени дискове за бетон се използват само за мокро рязане. По този начин защитавате сегмента им от износване и удължавате тяхната употреба в бъдеще. Дисковете за бетон и дисковете за армиран бетон на Тулпак са едни от най-добрите и конкурентни продукти на пазара. Те могат да бъдат намерени вече и в България.

HTML Версия: Линк на статията (URL):