Кърти, чисти и извозва бетон в София

Случвало ли ви се е да трябва да изкъртите нещо в домашни условия (примерно подпрозорец) и да нямате подходящи инструменти? Започвате да питате съседи за къртачи и перфоратори. Те не ви ги дават, защото си ги пазят… Спестете си всички тези грижи и се доверете на професионалисти!

Дори ще ви излезе евтино, отделно ще си спестите много време. Професионалните къртачи могат да свършат работа за половин час, която в противен случай отнема дни!

Кърти.com е фирма с голям опит, работеща професионално в занаята на услугите по къртене на бетон. Фирмата ни предлага пълен цикъл от къртачни услуги (кърти, чисти, извозва) на територията на София и повечето от големите градове в държавата. Фирмата ни разполага с пълен набор от къртачна техника, благодарение на която можем да отговорим на най-големите предизвикателства за къртене и пробиване.

Фирмата разполага с пълен набор машини за къртене и няколко вида камиони за извозване на отпадъци. Кърти.com разрушава с най-модерни машини и оборудване. Правим всичко по силите си да поддържаме оборудването за къртене и извозване в тенденция с най-съвременните стандарти и изисквания в Европа. Обръщаме сериозно внимание и на стандартите за безопасност на къртачите.

Работниците, които работят за Кърти ООД са високо квалифицирани и са с голям опит в кърти услугите. Всичките ни къртачи са здравно и социално осигурени и Кърти.ком поема всички видове застраховки. Къртачите ни са квалифицирани за къртене в сложни ситуации, на неудобни места и в екстремни условия.

След всичко това можем да отговорим на всяко едно предизвикателство имащо общо с дейностите: къртене на бетон, демонтаж на стари конструкции и всичко друго свързано с услугите от цикъла „кърти чисти извозва“. Ние сме вероятно първата и най-голяма организация за „кърти чисти извозва“ услуги в България. Може да разчитате на нас!

Мотото ни е: Бетонът има само един естествен враг – Кърти.com

HTML Версия: Линк на статията (URL):