Мнение за Квартал Бели Брези, София

Бели Брези е един относително малък столичен квартал, който се намира в южната част на София. За граници на квартала се приемат улиците „Гоце Делчев” и „България”, а съвсем наблизо е един от най-големите столични паркове – Южния парк. Бели Брези е един от най-привлекателните квартали за живеене в София днес.

Квартал Бели Брези е част от район Красно село, заедно с кварталите Борово, Славия, Хиподрума, Лагера, Красно село и част от Бъкстон, а приблизителното му население е около 4-5 хиляди души. Сградите в квартала са смесица от ново и старо строителство. В Бели Брези има отлично изградена комплексна инфраструктура.

Благодарение на близостта си до бул. „България” живеещите в квартала могат да достигнат центъра на София за изключително кратки периоди – от порядъка на 10-15 минути с автомобил. Ако предпочитате да използвате обществен транспорт, то в непосредствена близост преминават тролейбуси 2 и 9, автобуси 64, 83, 102, 204, 73. Допълнително в Бели Брези можете да се възползвате и от трамвайна линия номер 7 и три маршрутки – 32, 24 и 21, които също преминават през Бели Брези и улесняват придвижването на живеещите в него до почти всяка точка на София.

В самия квартал Бели Брези или в непреходна близост до него ще откриете и детски градини и училища. Съвсем наблизо се намира и стадион и спортен комплекс „Славия ”, който предлага тренировки на почти всякакви видове спорт за хора от всякакви възрасти, както и конната база „Хан Аспарух”.

В Бели Брези има множество кафенета, пицарии, сладкарници, бирарии, ресторанти, СПА и фитнес центрове, центрове за химическо чистене, детски парти клубове и магазини за всякакви стоки, включително хранителни. В квартал Бели Брези ще откриете и множество дървета и детски площадки, където малчуганите могат да се отдадат на безгрижни игри и забавления.

Заради спокойната обстановка, която кварталът предлага на своите обитатели, много млади семейства са избрали именно него, за да създадат своя семеен дом, въпреки че цените при продажба на апартамент в Бели Брези не са от най-ниските. Интерес към квартала проявяват освен крайни клиенти и различни инвеститори, очакващи лесна и бърза печалба заради високото търсене на апартаменти в Бели Брези.

Ако вече сте открили своя идеален апартамент в Бели Брези, но желаете да промените интериора в него можете да прибегнете до услугите на фирма за окачени тавани от гипсокартон в Бели Брези. Ако пък търсите само неговото леко освежаване, можете да откриете и фирми, предлагащи качествено боядисване в Бели Брези.

HTML Версия: Линк на статията (URL):