Как да изготвим успешни футболни прогнози

Футболните онлайн залози в интернет са едни от най-масовите и разпространени видове хазарт, който напоследък придобива все по-голяма популярност. Редица фенове на футболните прогнози опитват своя шанс в ставащите все повече и повече онлайн букмейкърски къщи, затова освен да се уповавате на своя късмет, е необходимо и да знаете няколко основни правила, които ще ви помогнат при изготвянето на вашите футболни прогнози.

Три са основните неща, които всеки играч трябва да спазва при изготването на своите прогнози – да не бъде алчен; да избягва всякакви фенски пристрастия в своите залози; да бъде спокоен и търпелив;

Много от начинаещите в онлайн залозите изготвят своите футболни прогнози на базата на своите фенски пристрастия, което е абсолютно неправилно. В по-голяма част от случаите това неимоверно ще доведе до вашата загуба. Стремете се да правите своите прогнози така, че да се абстрахирате максимално от клубните си пристрастия. Това е една от най-срещаните грешки на залагащите. Залагайки на своя любим отбор, водени от клубните си пристрастия, любителите на онлайн залозите пренебрегват редица важни фактори, като моментната форма на отбора, наказани и контузени играчи, възможностите на самия тим и други.

За да бъдат успешни вашите залози, второто правило към което трябва да се придържате е да не бъдете алчни. При много от залагащите това е движещата сила при изготвянето на техните футболни прогнози, което няма да ви доведе до нищо добро. Алчността на играча е основното нещо, на което всички букмейкъри разчитат, тъй като за съжаление тя се проявява в почти всеки залагащ и подтиквайки го към по-големи парични залози замъглява трезвата му преценка. Когато спечелите от своите онлайн залози не хвърляйте веднага цялата си печалба в следващ залог. Първо се отърсете от емоцията на успешния залог, запазете хладнокръвие и тогава пристъпете към следващите си залагания.

Третото нещо, което трябва да спазвате при изготвянето си на успешни футболни прогнози е да можете да се владеете, да запазвате спокойствие и търпение. Дори да влезете в серия от загуби не се отчайвайте или пък ако залозите ви са успешни не изпадайте в другата крайност. Много често залагащите губят всичко отдавайки се на инерцията и емоциите от успешен залог. Не правете тяхната грешка, бъдете хладнокръвен и търпелив.

HTML Версия: Линк на статията (URL):