Докосни вълната – Touch DJ Evolution

Сигурно си спомняте стегнатата сензорна технология на Attigo, която слага DVS вълните точно под пръстите ви, за по-голямо удобство и по-добро справяне с вашата дигитална музика. За съжаление всичко това стана излишно когато се появи iPad и несъмнено се забърка в R&D лабораторията на Native Instruments, където създателят на Attigo, Скот Хобс, работи сега. От тогава единственото допълнение, което съм виждал е новият Touch DJ Evolution – пълно диджей решение за твоя iPad.

Първото нещо, което ми харесва в него е начинът, по който е продаден-безплатен, ако го вземете от app store, и ви дава голям опит с основните функции, като EQ, loops и cues – демо версии (нещо от което app store се нуждае ) , но и с много демо песни. Но ако ви харесва това, което виждате, можете да започнете да купувате добавките чрез Арр покупки, което ще ви излезе най-много $9.99.

А колкото до самото приложение – наистина е впечатляващо. Аз не съм точно фен на графиката – все едно играеш видео игра. Можеше да е малко по-изтънчено, или поне с цветна схема или опции за сменяне на скина. Но от функционална гледна точка е доста умно измислено. Много е направено и за възможността никога повече да не се използват слушалки…Моля за разбиране по този въпрос. Дори и някои от подобрените демо песни не винаги се синхронизират правилно и изискват поправка, нещо което предпочитам да правя без да ме гледа публиката в дискотеката.
Преглеждайки пак графиките, наистина ми харесва как се изпълняват функциите, т.е. прозрачното наслагване на вълновите форми си пасват чудесно с тъч скрийна. Има изчистена селекция от ефекти, които изглежда работят и след фейдъра…

HTML Версия: Линк на статията (URL):