Спа хотел Бор Велинград – Официален уебсайт

СПА Клуб Бор – Велинград

СПА Клуб Бор е първият сертифициран хотел в България от Европейската Спа Асоциация Балнеохотел за 2008 г. Най- големият четиризвезден хотел е разположен в боров парк, който се намира до самия център на града. Построен е в уникален архитектурен стил върху стари римски терми. Минералната вода, комбинирана с лечебни билки, ароматни масла, соли и водорасли допринася за максимална релаксация и възстановяване. Комплексът предлага както традиционни методики, така и най-съвременните постижения в грижата за здравето.

СПА Клуб” Бор” разполага със 140 луксозни стаи, студия и апартаменти. Предлага 48 двойни стаи и 88 апартамента, които имат атрактивен дизайн и приятно цветово решение. Всички те са оборудвани са с плазмен телевизор, мини-бар, интернет, сателит, телефони в банята и стаите, както и сешоар в банята. Младоженският апартамент е двустайно помещение-спалня и огромна всекидневна с диван, бокс и тераса. В банята има джакузи. Разкошната обстановка ше направи романтично и неповторимо преживяването на всички влюбени. ВИП апартаментите са много уютни. Те са двустайни помещения (спалня и всекидневна с мека разгъваема мебел). Можете да се насладите на разкоша на спалнята с джакузи. От широките френски прозорци се открива изключително красива панорама към зелена борова гора. Стандартните апартаменти са двустайни помещения от спалня, всекидневна и тераса. Във всеки от тях могат да се настанят удобно до четири човека.

Стаите са разположени на втори и последен етаж. Оборудвани са с по две единични легла, душ-кабина, телевизор, мини бар, интернет, спътникова телевизия, телефон в банята и спалнята, сешоар в банята.

Хотелът разполага с открит паркинг за 80 места, рум-сервиз и фризьорски салон.

Тук всеки гост може да открие своето заведение. На Вашият избор се предлага::
основен ресторант с 200 места, ресторант-лятна градина с открито барбекю с 80 места, механа с 80 места, кафе-бар „Панорама” с 80 места, лоби-бар с 30 места, кафе-лятна градина с 40 места , игрална зала, компютърна зала, детски кът и туристическо бюро.

СПА Клуб „Бор включва самостоятелен бизнес център, голяма и малка удобни конферентни зали с капацитет съответно 100 и 20 места. Залите разполагат с флип-чартове, бели екрани и мултимедия-плеъри.

Wellness зоната включва: вътрешен басейн, външен басейн (през лятото), детски открит басейн (през лятото), закрито джакузи, фитнес, фреш-бар с 20 места.
В СПА зоната са включени: 2 кабинета за козметични процедури, 5 кабинета за масажи, 4 кабинета с вани, кабинет Аюрведа, турска баня, парна баня, сауна, зала за релакс, солариум.

Медицинската зона, включва: кабинети по Физиотерапия, Неврология, Кардиология и вътрешни болести, Хирургия, Акушерство и гинекология, Гастроентерология, Урология и Дерматология, манипулационна, зала за кинезитерапия, помещения за луго лечение, светлолечение, ултразвук, инхалации, водолечение.

За вашите развлечения на територията на хотела се организират спортни турнири по бридж, шахмат и табла, тенис на маса, водно поло. Можете да посетите спортните школи и курсове по плуване – индивидуални и групови занимания, български народни танци, каланетика, групова подводна гимнастика.
Докато почивате за вашите деца ще се грижат опитни педагози, които ще им предложат весели игри и приятни преживявания.

За Вашия отдих и туризъм извън хотела, информация ще получите в туристическото
бюро на „Сирона тур”.

При постъпване в Балнеокомплексите СПА Клуб БОР и Свети Спас, Медицинския център „Сирона” – Велинград създава Електронна здравна карта с цел повишаване качеството на медицинските услуги и изработване на индивидуална здравна програма за профилактика, лечение, рехабилитация и възстановяване. Във Вашата електронна здравна карта, се отбелязва настоящото здравословно състояние, хронични заболявания, алергии, назначени редовни лекарствени терапии, генетична обремененост, минали заболявания – операции, травми и др., преглед по системи – кардиограма, лабораторен анализ – кръв и урина, Функционално апартно изследване на дишането. На основание изработената здравна карта всеки пациент се насочва към съответните специалисти от Медицинския център съобразно спецификата на неговите заболявания. При желание на пациента се предлага възможност за високо квалифицирана медицинска консултация с нашите хабилитирани специалисти.

В деня на приключване на престоя в балнеохотела се отбелязва изходното здравно състояние, дават се препоръки и при нужда се насочва за специализирано активно лечение в други лечебни заведения.

HTML Версия: Линк на статията (URL):