Посредници ни помагат да си купим кола втора ръка

У нас вече се предлага услуга, която предлага помощ и съдействие при избор купуването на автомобил втора употреба. Основната причина потребителите да се възползват от новата услуга е страхът, че при покупката на автомобил, търговците ни лъжат за километража, за състоянието на превозното средство, както и за това дали е претърпявало катастрофа.

От сайтът – www.ogledi.com, който предоставя услугата, обясниха, че клиентите им могат да ги потърсят и да им кажат каква точно кола търсят. Клиента казва към коя марка/модел се е ориентирал, на колко години да бъде, предпочитания за гориво и други особености. По зададените критерии специалистите издирват желания автомобил. Всички клиенти искат от служител на www.ogledi.com да направи оглед на колата, която вече са избрали. На място специалистите проверяват дали колата е блъскана и дали е в добро състояние, била ли е пребоядисвана или е с оригиналния си цвят. При желание на клиента автомобилът може да бъде инспектиран по-подробно. В този случай професионалистите правят компютърна диагностика на двигателя, километража… Също така купувачите могат да поискат и подробно описание на това как колата се движи и създава ли някакви проблеми по време на шофирането.

Желаещите да се сдобият с кола втора употреба също така могат да разберат дали търговецът ги мами с цената. Специалистите, занимаващи се с новия вид дейност, дават на клиента точна оценка за това колко е реалната стойност на колата. Купувачите освен това ще получат и анализ колко ще им струва техническото обслужване, както и колко ще им костват ремонтите по евентуални бъдещи повреди по автомобила. Експертите могат също да изчислят и колко години живот ще има закупеният автомобил. От фирмата коментираха, че все повече българи се възползват от услугите им.

HTML Версия: Линк на статията (URL):