Топ 10 на най-гледаните турски сериали

Напоследък все по често попадам на какви ли не безмислени класации за какви ли не безмислени неща. И понеже има свобода на словото и печата всеки може да пише всичко за всеки без да се притеснява, че някой може да остане недоволен. В повечето жълти вестници има такива небивали класации, които са толкова безмислени, че чак ми е чудно как може на някой мозъка му да роди какви ли не простоии.

И в този ред на мисли и аз реших да направя една такава класация. А именно става въпрос за 10 от най-гледаните турски сериали. Както в повечето класации подредбата започва отзад напред или от последното към първото място. Искам да отбележа само, че тази класация си е лично моя и е направена от мои наблюдения.

На десето място според мен е турският сериал Да върнеш времето назад

На девето място е 1001 нощ. Той е един от първите турски сериали, които приковаха хиляди зрители пред телевизионния екран. Като че ли той даде старта на плеядата от турски сериали, които се излъчват по много национални телевизии.
На осмо място е Перла. В него беше застъпена искрената любов между двама влюбени младежи. С този сериал изгря щастливата звезда на хитовият актьор Каванч Татлату.

На седмо място е сериалът Под липите. Той се излъчваше по Нова ТВ и също имаше доста висока гледаемост.

На шесто място е Дъждовно време. Един филм с трогателен сюжет и добра игра на актьорите.

На пето място е новият сериал, който се излъчва по бтв това е сериалът Златната Клетка. В него откриваме един познат герой малкия и талантлив актьор Батухан Караджакая.

На четвърто място е съвсем новия турски сериал Малки тайни. Доста забавен и интригуващ сюжет, поне за мен. В него ставаме свидетели на отношенията между група младежи в богатите предградия на Истанбул. Малки тайни е най-новият хитов турски сериал, който се излъчва в ефира на националната телевизия bTV.

На трето място е Късчета живот. Един доста добър сериал , който има своите почитатели.

На второ място е любимият на много зрители сериал Забраненият плод. Невероятната игра на Берен Саат и Каванч Татлату ще се помни дълго време.

И на първо място е Листопад, който се излъчваше до скоро и очакваме с нетърпение последния му сезон.

Ако все пак не сте гледали някой от любимите ви сериали може да го направите от сайтът за онлайн сериали – Сериали.com. В него ще откриете както вече излъчвани сериали така и актуалните турски сериали Златната клетка и Най-новият хитов сериал Малки тайни.

Малки тайни се излъчва понеделник вторник и сряда от 20:00 часа по bTV.

HTML Версия: Линк на статията (URL):