Защо избрах магазини Метро

Преди известно време отворих малка квартална бирария в кв. Овча Купел. Налагаше ми се да посещавам различни борси за да закупувам храна и напитки. Лошото е, че това, което ме интересуваше като стока изискваше да ходя на различни места, което само по себе си крадеше голяма част от времето ми.

tumblr_md4i44gwn01qbjyqu-7442907

Разбира се дойде момента, в който направих регистрация в магазин Метро България (Кеш енд Кери) и получих карта за достъп. В търговската верига аз намерих всички нужни стоки на едно място. По този начин сложих край на вечните си обиколки по алкохолни и хранителни борси. Освен всичко останало когато се регистрирате във веригата като юридическо лице (едноличен търговец в моя случай) имате възможност да снабдите с карти пет произволно избрани от вас човека.

Осигурих карта на съпругата ми, сестра ми, големия ми син и дори на двама приятели. Каква по-хубава новина от това, че можеш да пазаруваш в една от най-големите търговски вериги в страната. Най-хубавото е, че благодарение на Метро закупувах всичко нужно за бирарията ми не само напитки и хранителни стоки но и някои аксесоари за обзавеждане на заведението. Вие може да прегледате безплатен каталог на Метро тук и да видите всички артикули предложени от магазина.

Така и до ден днешен аз не спирам да посещавам известната верига като съм изключително благодарен заради всички промоции и отстъпки, които намирам всеки месец. Нещо повече наскоро Метро пуснаха и специални клиентски томболи с интересни награди.

Всичко, което написах до този момент е моята причина да избера този магазин като търговец. Мога да обобщя, че търговската верига ми даде комфорта да намирам всичко нужно за заведението ми и то на особено добри цени, които може да видите в актуалния каталог на Метро.

Повече информация относно нужните документи за регистрация може да видите в официалния сайт на магазина. Аз ви желая весело пазаруване и дано да съм успял да разреша вашите проблеми свързани с покупките за вашите заведения и търговски обекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *