Козметика за лице от Jean d’Arcel cosmetique – елексир на младостта

Всички знаем, че няма жена, която да не държи на визията си и това е от особена важност за нея. Точно за това все повече жени прибягват до употребата на разнообразни разкрасителни продукти, с помощта, на които да поддържат и засилват красотата си. За да се избегне появата на първите бръчки е желателно кожата да бъде подхранена с козметика за лице богата на витамини. Професионалните разкрасителни продукти предоставят най-комплексна и качествена защита. Витамините, които се ползват като съставки в много кремове са следните:

Най-популярния сред тях е витамин С, които е от голямо значение за нашия организъм. Успешно обобщава количеството на колагена, които от своя страна прави кожата изгладена и еластична. Също така има противоалергично действие, възстановяващ действие и свойство против възпаление.

Витамини Е е често срещан в кремовете с антиоксидантно въздействие. Също като витамин С, предава на кожата гъвкавост и съхранява колагеновите тъкани непокътнати. Тези му качества го правят незаместима съставка за всеки един крем.

Благодарение на витамин А се подсилва растежът на епителните клетки. Наричат го още ретинова киселина. Понижава образуването на мастна секреция, с която се хранят бактериите. Именно за това се използва в кремовете, които се използват за премахването на бактериално акне.

За подобряването на тонуса и структурата на клетки се използва витамин B. Той активизират развитието им, коригират метаболизма им и подтикват нарастването им. Поради тази причина се употребява в производството на козметика за лице.

Витамин Н е благоприятно въздействие върху кожата. Необходим е на хора с проблеми като блед цвят на кожата на лице, склонност към напукване на устните, трошливи нокти, както и при много честото появяване на пъпки и петна по цялата кожата. Можете да си го набавите от бадеми, гъби, соя, спанак, орехи и други или от продукти приготвени с екстракт от посочените.

Vitaminee е специална серия от професионалната козметика за лице на Jean d’Arcel cosmetique, която Ви предлага сигурна защита и дълготрайна хидратация на Вашата кожа.

HTML Версия: Линк на статията (URL):