iPhone сервиз

iPhone сервиз

Счупихте стъкло или част от дисплея на вашия iPhone и не реагира на натиск? Сменете стъклото!

Интересно е, че гледката от счупено стъкло на iPhone много плаши някои хора. Наистина, гледката не е за хора със слаба нервна система.

Също така ще се изненадате, когато разберете, че замяна на стъклото на iPhone се оказва доста честа, а и не толкова сложна процедура.  Затова наши майстори от iPhone сервиз буквално в рамките на 1 час ще ви сменят стъклото. И вашият така грозен преди 2 часа iPhone  с дисплей „на сол” ще стане пак толкова мил и красив какъвто си беше.

Също така е важно да знаете, че стъклото на iPhone се явява не само за защита, но благодарение на него iPhone чувства вашият натиск с пръст. То се явява и сензор или така наречен тъчскрийн. Това са също така може да стане причина за смяна на стъклото: освен че то може да се счупи или се повреди след  евентуален удар, също така сензора може да откаже да работи. Може да откаже целият дисплей, понякога може да бъде повредено само едно квадратче. Всичките тези фактори са много неприятни, но професионалните ни майстори от iPhone сервиз ще се погрижат за вашия ябълков любимец.

Основният проблем при последните модели Айфони е алуминивият корпус, който по свое естество е много хлъзгав и съвсем не е чудно тези телефони много често да изпадат от ръцете ни.

Други чести проблеми, които може да срещнете с мобилни устройства от тази марка: проблеми с високоговорителя, батерията, ремонт на корпуса, смяна на бутоните,  изчезнал wi fi.

GSMService24.com предлага специализиран и качествен ремонт и iPhone сервиз с безплатна диагностика и гаранция.

HTML Version:

Text Version:

iPhone сервиз

Article Url: