Air Canada ще предлага нова услуга между Торонто и Ню Орлиънс

На 14 юли 2010г. Air Canada обяви, че ще добави нова услуга между Торонто и Ню Орлиънс, като част от своята трансгранична експанзия. Полетите ще стартират на 30 октомври тази година. Новата услуга ще се извършва със самолет Jazz CRJ 705, със 75 места бизнес и икономична класа.

На 30 октомври Air Canada ще стартира единствената по рода си ежедневна услуга между Торонто и Ню Орлиънс. Полет AC7971 ще излита от международното летище Лестър Пиърсън (Торонто) в 09:50ч. и ще пристига на летище Луис Армстронг (Ню Орлиънс) в 12:00ч на обяд. Полет AC7972 от летището в Ню Орлиънс ще се осъществява в 12:35ч и ще пристига в Торонто в 16:20ч.

През тази година Air Canada стартира ежедневни полети между Торонто и седем американски града, включително: Ориндж Каунти (Санта Ана) и Сан Диего, щата Калифорния; Портланд, щата Орегон; Мемфис, щата Тенеси; Синсинати, щата Охайо; Портланд, щата Мейн и Сиракуза, щата Ню Йорк. Полетите са денонощни и са съобразени с разписанието на множество вътрешни линии.

Air Canada добавя още четири нови международни дестинации от Торонто. С началото на летния сезон са добавени полети до Атина и Барселона и денонщни полети до Копенхаген, както и един до Брюксел, през Монреал.

Air Canada предлага 141 редовни полета всеки ден, до 53 дестинации в САЩ от летището в Торонто. През това лято канадската авиокомпания ще извършва по 230 полета на ден, от шест летища, до 58 дестинации в САЩ. В допълнение, това лято Air Canada ще осъществява по 30 вътрешни и 45 международни полета от Торонто дневно.

HTML Version:

Text Version:

Air Canada ще предлага нова услуга между Торонто и Ню Орлиънс

Article Url: