Самолетни билети

Надали ще откриете някого, на който нито веднъж не му се е искало да си събере багажа и да тръгне нанякъде и да остави работата, проблемите и сивотата на града далеч назад. Сигурна съм, че всеки от вас е поглеждал нагоре към синьото ясно небе и е мечтал в този момент да е в самолета, който лети над него. Всички ние мечтаем за красиви, екзотични места, за прекрасна почивка с половинката, но много се спират при мисълта, че самолетните билети са доста скъпи и непосилни във времена на икономическа криза като днешните. Преди няколко години това беше така, но сега, в ерата на Интернет, самолетните билети, които се предлагат от авиокомпаниите са на изключително ниски цени.

Не пропускайте възможността да се сдобиете с евтини самолетни билети и да осъществите мечтите си. Трябва само да посетите многобройните интернет сайтове, продаващи билети и да разгледате предлаганите от тях оферти. Можете да го направите само с едно натискане на мишката, седейки си удобно у дома или на работното място и  да откриете и сравните цените на авиокомпаниите, за да изберете офертата която е най-подходяща за вас. Защо да харчите излишни пари за скъпи билети, когато можете с добра организация и малко предвидливост да си закупите евтини самолетни билети онлайн? Просто изберете мястото до което желаете да пътувате и прегледайте огромния брой предложения, които авиокомпаниите предлагат в интернет. Имайте предвид, че билета купен по интернет винаги е по-евтин от билета, който можете да закупите от офис на компанията или някоя туристическа агенция. Ако не трябва да пътувате на определена предварително дата, почнете търсенето  възможно най-рано. Така ще бъдете сигурни, че билетите ви ще бъдат по-евтини. С наближаването на деня на полета билета се оскъпява. Има и друг вариант, но той е малко по-рискован, а именно да си купите билети до желаната дестинация в последната минута. Почети всички авиокомпании попълват свободните си места, като пускат за продажба билети с намалена цена в последните минути. Почти всички нискотарифни компании продават билети, които можете да си купите на промоция и могат да ви осигурят билет на наистина символични цени.

Ако е възможно, пътувайте извън пиковите дни и сезони, тъй като авиокомпаниите повишават цените на билетите през почивните дни, национални празници или пиковия сезон за почивки. Обикновено в петък и неделя вечер самолетните билети са  най-скъпи, затова ако имате възможност изберете за своето пътуване другите дни от седмицата, когато пътническия поток и търсенето са по-слаби.  Както при всички видове транспорт и при авиотранспортните компании важи правилото, че закупен двупосочен билет е в пъти по-евтин от еднопосочния такъв, така че го имайте предвид когато купувате билети. Всички авиокомпании, без значение дали са редовни или нискотарифни предлагат на своите лоялни пътници бонусни пакетни услуги, които включват намаление на цените на самолетните билети на базата на летателните мили, пролетени от клиента за даден интервал от време.

Така че, ако летите по-често по определена авиолиния е добре да се възползвате от тези предимства като се присъедините към пътническия клуб на авиокомпанията, с която летите. Не прибързвайте с закупуването на билети преди да сте сравнили цените на други авиокомпании, продаващи билети за вашата дестинация. Възможностите да пътувате евтино до мечтата от вас туристическа дестинация са много, затова сега е момента да сбъднете мечтите си, като си осигурите евтини самолетни билети онлайн.  Доставете си удоволствието да посетите страни, за които си мечтаете и си осигурете чудесни спомени, като си закупите евтини самолетни билети.

HTML Version:

Text Version:

Самолетни билети

Article Url: