Няколко НЕ лоши комедии през 2011г.

Независимо от скучното ежедневие тази година може да бъде посочена като година със смешни филми. Истинските фенове на комедийния жанр ще бъдат доволни от някой предложения прожектирани през тази година.

Така че, бъдете готови да намерите някой успешни комедии в следния списък на най-глeданите комедии на 2011 г.

Ергени за седмица (2011) Hall Pass
Ако бракът ви започне да ви дотяга и усещате, че не сте така сериозни в отношенията си един към друг. Жена ви решава да даде едноседмична почивка от семейните задължения. Това е време, в което много мъже мечтаят да правият каквото си искат, без въпроси, без каквито и да е спирачки. Тази комедия е забавна и може да се гледа.

Поредният ергенски запой (2011) The Hangover 2
Едно последно ергенско парти за Стю и неговата банда. Грешка би било да се мисли че няма да се мине без махмурлук и изненади на следващия ден. Очаквайте екипа по смешни приключения Брадли Купър, Ед Хелмс, Зак Галифианакис в действие.

Кунг-Фу Панда 2 / Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda е един от малкото анимационни филми, където комедията естествено се преплита с дълбоката философия. И това не случайно печели сърцата както на детската, така и на по-възрастната публика. Този път пандата По ще трябва да намери вътрешен мир, за да победи един много силен съперник, злия паун Шен. Въпреки, че пророчеството е в полза на По, би било хубаво да се види какво ще се случи.

Палавата класна (2011) Bad Teacher
Ако не знаете какво е лош учител то Камерън Диас е тук за да ни покаже. Плановете на учителката от гимназията се объркват, за да се измъкне от мизерния си живот тя решава да препечели малко пари. Oops , в училище се появява нов учител заместник, самия Джъстин Тембърлек, на отчаяната даскалка ще и се наложи да отложи заминаването поради куп случки и събития.

Шефове гадняри / Horrible Bosses 2011
Има ли ли сте шеф който мразите, и който искате да убиете? Тримата приятели Джейсън Бейтман, Чарли Ден и Джейсън Сайдкис са непрестанно тормозени от шефовете си в службата. Единствения начин да получат спокойствие и мир е да бъдат „ликвидирани“. Тримата вече са съставили план за действие.

HTML Версия: Линк на статията (URL):