Въздушен филтър Hengst

Въздушните филтри Hengst премахват частици прах, замърсявания и сажди от входящия въздух и по този начин се предотвратява износването на двигателя и повреждането на чувствителни електронни компоненти. Те съдържат уникални по качеството си филтриращи материали, които са специално импрегнирани да издържат на топлина и влажност. Тези топ-продукти съчетават качеството на продукти за оригинално вграждане с прецизна форма и стабилност.

Ако бъдат заменяни в определените интервали от време, тези въздушни филтри гарантират оптимален контрол на горивно-въздушната смес и по този начин оптимално горене. Предимствата са очевидни. Работата на двигателя се подобрява, удължава се животът на двигателя и общата стойност на поддръжката на автомобила може да бъде намалена, като се елиминира необходимостта от скъпи ремонти.

Hengst имат 50 години опит във филтриращите технологи и се занимават само и единствено с конструирането на изключително качествени филтри. Не може да се намери по-добра в това отношение марка-производител. Ен Джи Ти ЕООД е вносител и дистрибутор на авточасти, и Hengst е една от марките, на които се спряхме – сега ги предлагаме и на Вас, и за да ги направим по-достъпни, Ви даваме 20% отстъпка за покупка на въздушен филтър Hengst и отлични условия на доставка.

HTML Версия: Линк на статията (URL):