Масло Castrol

Две са най-попоулярните линии у нас Масло Castrol, а именно – Castrol Magnatec и Castrol Edge. Марката е сред лидерите в областта на моторните масла, както по качество, така и като уважение и търсене от страна на потребителите, и има защо.

Кастрол имат над 100 годишна история в производството на лубриканти. Маслата Castrol са били ползвани в двигателите на състезателни автомобили и на самолети по време на световни рекорди за скорост, издръжливост или продължителен пробег.

В България, когато някой иска да си купи качествено масло, и не знае към коя марка да се обърне, обръща се към Castrol. Това е една от причините маслата им да са сравнително скъпи.

Популярността на това двигателно масло има и своите минуси. Много мошеници го произвеждат на ишлеме в чужбина – налива се някакво неизвестно и евтино масло в произведени по поръчка или внесени отнякъде туби и се предлага за истинско. Прави се имитация на задния етикет с всичките му атрибути и с немския баркод. Защото първото нещо, за което клиентите питат е „Немско е маслото, нали“.

Внимавайте от къде купувате такова масло – по форумите е пълно с мошеници, както и в сайтовете за малки обяви. Една легитимна фирма, която държи на търговската си марка и иска да прави бизнес, а не еднократна далавера, не би допуснала да продава фалшиво масло. Естествено, цената на ментетата е много по-ниска и доста хора предпочитат да спестят 20-30 лв и да подложат двигателя си на риск, за съжаление.

В онлайн магазина на Ен Джи Ти ЕООД от вчера се продава и масло Castrol. Имаме налични количества от маслото, внесени от Германия от преди няколко месеца, но тъй като нашият интернет екип беше твърде зает и с други дейности около сайта и блога, чак сега ни остана време да го добавим в каталога.

Масло Castrol при нас не може да намерите на много изгодни цени, но както написах по-горе има си причина за това. Направили сме максималното, което можем и сме Ви подсигурили 20% отстъпка! За нас важното е всеки клиент да е доволен и да ни препоръчва на приятелите си (както се случва често напоследък), а не да правим еднократни продажби с големи надценки…

Масло Castrol Magnatec съдържа интелигентни молекули, които почти веднага след запалване се групират около най-интензивно работещите елементи и залепват за тях като магнит, осигурявайки допълнителен защитен слой. Според изследванията точно в първите няколко минути стават 3/4 от щетите по двигателя и износването се дължи точно на тези минути, защото повечето масла не могат да „реагират“ толкова бързо.

Масло Castrol Edge е кулминацията от всичките познания на Castrol в областта на автомобилното масло и е най-новият им, най-качествен и най-скъп продукт.

HTML Версия: Линк на статията (URL):