Къде е най-изгодно да пазаруваме?

Ще изредя шест точки какви огромни предимства Ви предоставя PromoFiesta , като не бива да мислите, че поредността им е по значимост. Вие сами преценете колко от тези предимства могат да се нарекат и ваши.

1. Спестявате ценно време.

Дали всеки българин си дава сметка колко време на ден губи безцелно и най-вече безвъзвратно?! Според мен отговора е … все още много малък процент. Времето е най-ценното и най-важното, защото без него нямаше да съществуваме. Все пак именно във времето ние вземаме решения, които влияят на живота ни. Всеки човек по света разполага на ден с 24 часа, които може да употреби както желае или по-лошо – както му се нареди. И в двата случая можете да спестите време, ако разполагате с едно място, в което можете да следите всички изгодни оферти с отстъпка от цената. Представете си, че търсите така желания от вас предмет, избрали сте марка и модел, но остава по-трудното, а именно да откриете откъде трябва да го купите. Ако имате средства, то едва дали ще решите да го търсите… В повечето случаи хората директно отиват до най-близкия търговец, закупуват желаното и се прибират. Но защо е необходимо да се похарчат допълнително средства, при положение че имате възможност да си ги спестите и вложите в друго?! И така започвате така тежкото и усърдно търсене в интернет и отваряте една по една страниците на търговците и се надявате да откриете точно избрания от вас предмет и тайничко се надявате да е обявена именно в този момент промоция, за да може да ви излезе по-евтино. Ако успеете да откриете точния търговец, то сте загубили най-малко 60 минути, и остава времето да отидете да си вземете покупката или по-добрия случай – да ви я доставят. Ако обаче не откриете нищо интересно в интернет, то започвате още по-тежкото обикаляне по магазините и вече загубеното време нараства до над 120 минути в най-добрия случай. Накрая може да откриете това, което търсите, но не се знае каква ще е цената му…

В PromoFiesta вие никога няма да загубите време, а ние ще се опитаме да ви предоставим всички налични изгодни оферти на българския пазар. Само с няколко клика на мишката откривате вашето желание и за по-малко от 5 минути знаете дали, къде и кога се предлага с намаление. По този начин успявате да спестите време, което можете да отделите за семейството, приятелите, забавление или почивка.

2. Спестявате парични средства.

„Евтиното излиза скъпо“ – използвах вече тази сентенция и не случайно я споменавам за втори път. Много са правилни тези три думи, употребени в този ред. НО! Дали и при нас е така?! Ако съпоставяте два чифта обувки – едните от незнайно къде за 10 лв, а другите български, хубави за 30 лв, то най-вероятно купувайки по-евтините след кратък срок ще трябва отново да си купувате обувки и по такъв начин сентенцията ще е много точна и на място казана. Обаче ако търсите точно конкретен предмет или услуга, дали съпоставянето на цените им при различните търговци, ще има значение за вас?! Дали ще ви стане още по-приятно, ако успеете някъде за 1 минута да проверите дали ще успеете да си спестите една прилична сума?! Както и да отговорите, аз съм сигурен, че всеки от вас няма против да си спести 5, 50 или 500 лв при покупката си. Нали така?!

Само в страниците на PromoFiesta ще намерите промоционално изгодните оферти на най-голям брой търговци, които са позиционирани на българския пазар. Само за няколко минути търсене ще можете да спестите пари, които не сте и очаквали да са при вас, при планираната покупка. Това в случая не е пестене, спестяване, скръндзене или скъперничество! Това е рационално ползване на наличните ви парични средства! Това е т. нар. правилно управление на финансите – плащате за това, което ви е необходимо, и заедно с това ви остават пари от планираната покупка.

3. Закупувате „други“ стоки и услуги.

Какво имам предвид под „други“?! Чисто и просто – сумата от спестените средства можете да вложите в други начинания. Благодарение на информираността и находчивостта си, всеки един от вас чрез нас, може да спести доста прилична сума пари, пазарувайки изгодно. Тази сума в зависимост от покупките ви може да е минимална – няколко лева, а може и да е доста сериозна и дори да достигне за една хубава почивка за цялото семейство. В България има достатъчно търговци и приличен брой оферти за всяка една предлагана стока. Фирмите, които предлагат услуги, се намират вече на всеки ъгъл. И въпреки това все още много слабо е изразена онлайн търговията, която навлиза с по-бавни темпове. Независимо дали ще продължите да пазаруват на физическия пазар или ще се насочите и към виртуалния, то вие ще можете винаги да сте информирани за най-изгодните оферти, които се предлагат на българския пазар.

4. Запознаване с нови търговци.

Нормално е всеки един от нас да пазарува в най-близкия магазин или да предпочита определен магазин по личностни критерии. Това обаче не означава, че нямате право да се запознаете с дейността на другите търговци, къде имат магазини, какво предлагат, какви са техните цени и т.н. Самата информативност, поднесена по такъв начин, ще разшири мирогледа ви и ще допринесе за по-богат избор при пазаруването. А какво по-добро от това?! Само си представете как намирате не един, а цели трима търговци, за чието съществуване не сте знаели до сега, и те предлагат точно това, което вие винаги сте търсели или купували на висока цена. И сега изведнъж ви се предоставя възможност да спестите част от средствата, които сте влагали нецелесъобразно за купуването на един и същ продукт на по-висока цена.
Ако сте от хората, които планират своя бюджет и знаете в кой момент какво трябва да купите, то сте точно тази част от хората, на които PromoFiesta ще помогне най-добре. Вие знаете предварително кога и колко пари ще ви трябват, за да напазарувате по списъка си. Вие ще имате достатъчно време да огледате за изгодни оферти на пазара. Вие ще сте хората, пазаруващи най-изгодно и печелейки, докто пазаруват. Звучи добре, нали! По-важното – вече може да е истина!

5. Информация, точен и навременен избор.

Promofiesta ви дава по-голяма сигурност, че ще напривите най-изгодния избор. Ние се опитваме да следим актуалността и достоверността на офертите, които рекламираме. За нас е важно да знаем, че можем да помогнем на всеки българин да живее по-добре, да му бъдат предлагани по-качествени продукти и услуги и да се отнасят с уважение към него. Информацията играе основна и много важна роля точно в тази насока.
Имайки предимството да знаете къде и кога какво се предлага, вие сами ще си отговорите на въпроса „Дали сега е времето да купя?“. Планирайки времето и средствата, които харчите, вашият живот ще покачи своя стандарт и ще живеете много по-спокойно. Нашата цел е да ви информираме за всяка изгодна оферта и ще се опитаме с всички сили да го направим. Това е начина да помогнем на българина, който води за съжаление един много некачествен живот.

6. Достъп до търговците.

Promofiesta ви предоставя директна връзка с лицето, чиято оферта искате да закупите. Всяка една оферта има препратка към сайта на търговеца или контакт чрез местонахождението на магазина. По този начин вие бързо и лесно ще успявате да откривате това, което е необходимо да закупите, и да се свържете с лицето, което ще ви го продаде на най-изгодна цена. и всичко става за по-малко от 5 минути. Чудесно, нали!

И като обобщение можем отново да споменем какво печелите чрез PromoFiesta- намирате най-изгодните оферти, получавате директен достъп до всички търговци, дори и неизвестни за вас до този момент, информирани сте за по-малко от 5 минути, спестявате ценно време и най-важното – спестявате парични средства, които с усмивка на лицето ще можете да вложите, където и за каквото пожелаете. Какво по-хубаво от това?!

HTML Версия: Линк на статията (URL):