Почистване на офиса и дома от New Clean

Pochistvane.com е сайт на агенция New Clean, предлагаща абонаментно почистване и хигиена на административни и жилищни сгради, частни и промишлени обекти. Ние сме сред най-старите фирми за почистване и хигиенизиране в страната. Страницата ни започна дейност през 2002-ра година. Имаме невероятен опит при почистването на къщи, фирмени офиси, прозорци и фасади на сгради. Обработили сме стотици клиентски обекти, като сме се специализирали и имаме най-много опит при почистването на цели сгради след ново строителство.

С всеки клиент работим строго специфично, като предлагаме най-модерни методи и техники за пълно почистване на обектите, след безплатен оглед и консултация. Ние сме готови да предложим всичко, от което се нуждаете, за перфектното почистване на Вашия дом, офис или сграда! След нас остава новата представа за чистота.

Разполагаме със специално трениран и квалифициран екип от професионалисти, който системно издържа преквалификационни курсове за обучение. Опитваме се да отговаряме на всички съвременни изисквания в сферата на професионалното чистене. Работим само с маркова техника.

За лидерската ни позиция на пазара за чистачи доказват скъпоценният Интернет домейн (pochistvane.com), който първи имахме право да регистрираме и представянето на нашия основен сайт с домейн на роден език (почистване.com). Държим лидерското място в търсачките при заявките за термина „почистване“. За фирмата ни представянето в уеб пространството, както и удовлетворяването на клиентите са първостепенни цели.

Спокойно можете да ни доверите всяка сериозна работа, имаща общо с услугите по хигиенизиране, като: почистване на домове, почистване на фасади, почистване на нови сгради след строителство, хигиенизиране, дезинфекция на санитарни помещения, анти-графитна защита и абонаментно почистване на прозорци на сгради с автовишка. Работим само с професионални работници и катерачи.

Целта на нашата работа е съвършена чистота. Благодарение на еко продуктите, с които работим, Вие и служителите Ви ще се чувствате приятно в къщи и на работното място. Ние Ви спестяваме неблагодарната работа по почистване на дома и офиса. Попаднали сте на точните хора, няма да съжалявате! Потърсете ни.

www.pochistvane.com

HTML Версия: Линк на статията (URL):