Aeroflot превозва френска поща за първи път в историята на руската авиация

За първи път в историята на руската авиация, националният превозвач Aeroflot започва редовни доставки на поща от Франция. Услугата ще се извършва със собствените редовни полети на компанията.

В началото на месеца Aero Cargo, оторизиран представител на Руските пощи, подпомогнат от авиопревозвача, спечели търга за транспортирането на пощата до Москва и някои други райони на Русия, организиран от френското правителство.

Руските авиолинии извършват всекидневно по четири собствени полета по линията Москва – Париж – Москва, и още два по линията Москва – Ница – Москва.

Ако резултатите от новата услуга по транспортирането на поща удовлетворят френската пощенска администрация, се очаква към настоящето споразумение да се добавят и превози на поща от Ница. Тези директни пощенски доставки от Франция с редовни полети на компанията ще спомогнат за подобряване качеството на услугата по т.нар, верига на доставките.

Настоящето сътрудничество с Френските пощи и нововъведенията със сигурност ще доведат до увеличаването на обема на международната поща, превозена от Aeroflot, и ще стимулират приятелските отношения и връзки с други държавни пощенски служби, за да се постигне увеличаването на международният пощенски трафик.

HTML Версия: Линк на статията (URL):