Качеството винаги е от значение.

За да работим с нашите машини и електроинструменти ние се нуждаем не само от тяхната поддръжка, а и от консумативи за тях. За да не ги „натоварваме” и повредим се нуждаем от качествена грижа, която да им подсигурим. Това е същото като приемантето на здравословна храна при нас. Колкото по-качествена, толкова по-полезна.

В този ред на мисли най-доброто за нашата техника при експлоатация  ще е да я снабдим с професионални консумативи за машини и електроинструменти.

По този начин си гарантираме три важни и неразделни неща: качество,издръжливост и удобство. Всичките на куп ни лишават от проблемите, които биха възникнали вследствие на употребата на некачествени консумативи или инструменти при изпълнението на дадена задача. А това пести нерви, пести пари, пести време – дефицити, които все не ни достигат.

Тoolpak е английска марка за консумативи с над 100 годишен опит в производството и пазара на професионални консумативи за машини и електроинструменти. Фирмата има представителства в 25 държави по света. Тя е с доказано качество, тествани продуктии богата гама от асортименти, които покриват всички нужди на крайният клиент. Непрестанното развитие и новите продукти завладяват непрестанно пазара с още по-голяма сила и ефективност.

Toolpak е лидер в продажбата на професионални консумативи. Повече от година тя има представителство и на българският пазар. Отзивите за марката са положителни, а хората, които я купуват остават доволни и се насочват единствено към нея. Разнообразието от продукти за всякакви цели и механизация на едно място дава предимството на Toolpak да е предпочитана и търсена от потребителите.

Марката предлага :

– консумативи за перфоратори и къртачи на  Makita, Bosh

– перфоратори със SDS+ и SDS Max захват

– консумативи за пневматични къртачи, хидравлични чукове,

– за фугорези, флексове, резачки за дърва, циклещи машини, ъглошлайфи, заваръчни апарати, отрезни маси, резачки,

– консумативи за Kangoo 950 , Milwaukee 950

– за всички електрически инструменти  и много други

Артикулите са многообразни, с най-различни приложения, взависимост от нуждите и новите технолгии.

Част от тях са диамантените дискове и боркорони, биметалните боркорони, шилата, свредлата, универсалните боркорони, патронниците за бормашини, бъркалките за смеси, личните предпазни средства, ръчните инструменти, шкурките и абразивите и други.

HTML Версия: Линк на статията (URL):