Honda двигателите – гаранция за качество и надежност

Основана през 1948 г., Honda Motor Co. LTD, днес е един от водещите производители на автомобили и най-големият производител на мотоциклети в света. Дружеството е международно признато за своя опит и е лидер в разработването и производството на широка гама продукти, които съдържат високоефективни технологии на вътрешното горене, като се започне от малки двигатели – професионални и за общи цели, коли и специални спортове.

През 2008 г. Honda достигна повече от 19 милиона клиенти по цял свят и се съсредоточава в три основни бизнес направления – мотоциклети, автомобили и двигатели. Следвайки корпоративната стратегия, която подчертава бързина, ефективност, гъвкавост и иновации във всеки аспект от дейността на компанията – от разработването на продукта и производството до търговията – Honda се стреми към постигане на крайната цел за удовлетворяване на своите клиенти.

Чрез световен ангажимент за ускоряване на тази цел, Honda – и многобройните си партньори, които споделят този ангажимент – успяха да създадат глобална мрежа, която се състои от 501 филиала по целия свят. Honda оперира чрез 120 интернационални производствени мощности в 29 страни в чужбина, които доставят продукти на Honda в голяма част от развитите страни по света.

Има много причини при избора на техника да се настоява за истински Хонда двигатели – причини като по-голяма надежност, по-ниски разходи за поддръжка, по-добро качество и много повече. Хонда двигателите са с доказано качество по цял свят. Това е неуспорим факт. Като най-голям производител на двигатели в света, марката предлага повече опит от която и да е друга. Honda двигателите предлагат голямо разнообразие от усъвършенствани функции за най-добро изпълнение, издръжливост и най-висок стандарт за качество.

Защо да изберем машина задвижвана от двигател Хонда за покупка или за под наем?

Бихме могли да се посъветваме със строителни работници или фирми отдаващи машини под наем с какъв двигател да бъде машината от която се нуждаем. Това което ще чуете навсякъде ще бъде – Хонда. Няма нужда от обяснения, защото марката е лидер по целия свят с доказано предимство пред всички останали. Разбира се, можем да получим друга машина, която струва по-малко и не е задвижвана с Хонда двигател, но не можем да намерим друг двигател, който да работи по-дълго и да е по-надежден.

HTML Версия: Линк на статията (URL):