Засилване на полетите между Тампа и Сан Хуан

AirTran и jetBlue поотделно пускат ежедневни полети между Тампа във Флорида и Сан Хуан в Пуерто Рико, засилвайки значително трафика между двете дестинации. AirTran предлагат самолетни билети за полети от пети парил 2011 и това ще бъде втората им услуга до Сан Хуан, заедно с Орландо – Сан Хуан. Ежедневните полети ще излитат от Тампа в 7.30 и 15.24, а ще пристигат в Сан Хуан в 10.20 и 18.14, съответно. Обратните полети ще потеглят в 11.05 и 18.59, пристигайки във Флорида в 14.10 и 22.04, респективно.

Ежедневните полети на между Сан Хуан и Тампа на JetBlue ще започнат през май 2011, а през юни ще добавят още един полет. Този нов маршрут до вторият по големина град във Флорида продължава стабилната експанзия на JetBlue в Пуерто Рико от трите основни летища на острова. От Агвадила, Понсе и Сан Хуан, JetBlue предлага полети до дестинации в континентален САЩ, включително Бостън, Форт Лоудърдейл, Орландо, Ню Йорк, Тампа, плюс транс-карибски полет до Санто Доминго, Доминикана. Въпреки че още няма официален график за новите полети до Сан Хуан, авиокомпанията ще пусне самолетни билети за продажба през октомври. Със своите до деветнадесет ежедневни излитания, летището в Сан Хуан е сред десетте най-обслужвани дестинации за превозвача.

Сан Хуан е столица и културен, икономически, и туристически център на Пуерто Рико. Благодарение на климата и географските си особености, градът се е превърнал в популярна туристическа дестинация.

HTML Версия: Линк на статията (URL):