Радио N-JOY отпразнува петата си годишнина

Една от най-известните радиостанции в България – Радио Енджой навърши пет години на първи Юни – денят на детето. Над 400 верни фена на радиостанцията се присъединиха към откритото парти на радиостанцията провело се във „Веселата градинка на радио N-JOY“, намираща се в Южният парк на столицата ни.

Малки и големи бяха забавлявани от водещите Неиа и Генчо, а домакините от радио N-JOY бяха подсигурили множество забавления и лакомства за най-младите си фенове които празнуваха още и деня на детето. Децата от вокална група „Смехоранчета“ пък от своя страна поздравиха рождениците от радио N-JOY и всички присъстващи с песни в тяхно изпълнение. По време на веселието, професионални танцьори даваха безплатни уроци по танци на желаещите деца, а такива не липсваха.

N-JOY ще продължи да празнува своят рожден ден по време на целият месец Юни в своят радиоефир. Любителите ще бъдат забавлявани от специални гости в предаването „Инспектор N-JOY“. В предаването „Инспектор N-JOY“ вече бяха Асен Блатечки, Гена Трайкова и любимия метеоролог на Би Ти Ви – Емо Чолаков, които лично поздравиха всички работещи в радиото и слушателите и по случаи рожденият ден. От радиото обещават още много бележити гости през текущият месец. Един от редовните слушатели на радио N-JOY ще спечели награда – екскурзия за двама на родното Черноморие в края на месец Юни, а междувременно през другите дни от месеца всеки слушател ще има шанса да получи малка символична награда но от сърце.

Радио N-JOY в този момент е най-голямата радиоверига в България. За момента, радио N-JOY се предава чрез радиовълни в 12 областни града, както и в населените места в близост до големите градове. Радио N-JOY покрива над 60% от населението на страната със своето ефирно излъчване. И освен това, всеки човек който няма възможност да му се наслади чрез своят радиоприемник има възможността да го направи посредством интернет в набиращите все по-голяма популярност сайтове за онлайн радио.

N-JOY печели своите радиослушатели си с многото игри и приятната музика. Емблематична за медията е радиоиграта с „Инспектор N-JOY“, която е известна на малки и големи. В радиото работи и един от най-известните родни рап изпълнители – Спенс, който има свое собствено сутришно радиоредаване – „Спенс и сутришният екипаж“.

HTML Версия: Линк на статията (URL):