Професионално почистване

Ако разполагате с голям офис с много бюра, налага ви се да пазите тонове хартиена документация, веднъж на седмица определено се чудите кой ще почиства офиса ви, понеже пак се е събрала тона прах.

В случай ако сте приключили ремонт в къщата и се чудите как да почистите дома си, отговора е един – по-добре да възложите тези задачи на фирма за професионално почистване, която ще почисти вашата къща, офис или дом.

Съвременни фирми за почистване предлагат широк спектър услуги. Това може да бъде еднократно или абонаментно почистване, почистване на прозорци или дограми, мебели или санитарни помещения.

Може да сключите договор и за абонаментно почистване на офис или сграда, което ще включва почистване, машинно или ръчно измиване на подове, изхвърляне на боклук от кошчетата, забърсване на прах по мебелите и бюрата в офиса, измиване на посудата, почистване на санитарни помещения и измиване на прозорци веднъж на седмица или в друг период в зависимост от договора ви.

Ако желаете регулярно почистване на ваш апартамент или къща, можете да сключите договор за домашен абонамент, който по желание може да включва миене на подове, пране на мокети, килими и гарнитури, миене на посудата, почистване на бани и тоалетни и дезинфекция, забърсване на прах по шкафовете, спални и гардероби.

Цени за почистване Цени за почистване се определят от площта на помещението и степен на замърсяването на обекта и почти винаги офертата се изготвя индивидуално.

Цената зависи и от методи за почистване: машинно почистване и изпиране с фрикционни машини, ръчно измиване на прозорци и дограми с професионални разтвори, санитарно почистване и дезинфекция. Всичко това са различни услуги и всяка от тях изисква съответни методи и препарати, което рефлектира върху цената на офертата.

Потърсете квалифицирана фирма за почистване във ваш регион, доверете се на професионалисти и работете, почивайте в чист офис или апартамент.

HTML Версия: Линк на статията (URL):