Как да изберем парфюм?

Понякога изборът на парфюм е трудна задача. Сега, когато има такова изобилие на аромати е още по-сложно. Всяка жена мечтае да намери свой неповторим аромат, който да подчертава нейната индивидуалност, обаяние и сексуалност. Но как да намериш аромата, който ти подхожда? Ето няколко съвета в тази насока:

Вгледайте се в гардероба си.

1. Вашият стил е : Секси —- Вашият аромат: Ориенталски или аромат на подправки.

Какви жени харесват ориенталски аромати?

Преди всичко, сексуални, импулсивни и страстни, които прекрасно знаят, какво искат от живота като цяло и в частност от мъжете. Жени, които не се боят от своите желания и страсти. Но дори да не сте толкова уверени в себе си ориенталският аромат може да отключи у вас дълбока чувственост и сексуалност. Този аромат подчертава вашата неповторимост , страстност и загадъчност.

Ориенталските парфюми подхождат на вечерни тоалети независимо от вашият основен стил. В подходящите за вас парфюми трябва да присъстват нотки на ванилия, сандалово дърво, мускус и египетски жасмин. Нотка на ванилова орхидея в такива парфюми усилва топлотата в тях.

Ориенталски аромати:
“Euphoria” – Calvin Klein

Други ориенталски аромати:
“Wedge” – Donna Karan, “Allure Sensuelle” – Chanel, “Hugo Deep Red” – Hugo Boss,

“V” от Valentino

Ако ориенталските парфюми ви се струват тежки и сладникави,изберете аромати с дъх на подправка – по-леки, но не по-малко чувствени. В тези парфюми присъства аромат на амбър, кардамон, канела, също така и цветя с мирис на подправка като лавандула.

Пробвайте: Аромати с дъх на подправки:

“Coco” – Chanel, “KL” – Lagerfeld,

“Poison” – Christian Dior.

Вашата любима дреха: Десени на цветя , костюми в пастелни тонове, прозрачни тъкани, ризи и поли на воали, открити сандали.

2. Вашият стил е Романтичен – Вашият аромат е: Цветен или “зелен”

Цветните или ”зелените” аромати са предназначени за млади и романтични момичета, при които всичко все още предстои, както и за жени, които чувстват себе си с млади души независимо от възрастта. Такива парфюми подчертават красотата, свежестта и неувяхващата младост в жените.

Цветните парфюми обикновено се състоят от комбинация от няколко различни цветни аромата. В парфюмите могат да присъстват нотки на различни цветя: италиански бергамот, лилия, циклама, чаена роза, жасмин. Модерната нотка в днешните парфюми придава есенция от българска роза . В повечето цветни парфюми се съдържа амбър,придаващ на парфюма съблазнителност и деликатност.

“Зелени” аромати – това са ароматите на хвой, зелени листа и прясно окосена трева. Те са по-леки от цветните. Ароматите от това семейство включват розмарин и лавандула.

Пробвайте:

Цветни парфюми:
“Chanel № 5” – Chanel, “Boss Woman” – Hugo Boss, “Рure Turquoise” – Ralph Lauren, “Lovely” – Sarah Jessica Parker,

“Stella” – Стела Макартни,

“Chloe” – Lagerfeld

“Eternity” – Calvin Klein.

”Зелени” парфюми:
“ Chanel № 19” – Chanel “Gio” – Giorgio Armani, “Safari” – Ralph Lauren, “Sung” – Alfred Sung.

3.Вашата любима дреха е: елегантно падащи материи модерен топ мини якета, строги костюми, оригинални и необичайни чанти, украшения и аксесоари. Вашият стил е – Елегантен и модерен.

Вашият аромат е: Плодов или цитрусов.

Парфюми с леки и чисти плодови или цитрусови аромати подхождат, както на млади жени, така и елегантни, състоятелни дами, които са енергични и съвременни.

Това са парфюми за жени, които имат индивидуален стил и живеят по собствени правила. По-зрелите дами предпочитат по-“тежки” парфюми, в които плодовите аромати се преплитат с ориенталските нотки или със аромати с дъх на подправки . Като правило такива парфюми се отличават и по цвета: колкото по-тъмен на цвят е парфюма, толкова по-силен и тежък е ароматът му.

Пробвайте: Плодови парфюми:

“Miss Dior Chйrie” – Christian Dior, ”Boss Intense Shimmer Edition” – Hugo Boss, “Cacharel Promesse”,

Цитрусови парфюми:
“Eau de Rochas” – Rochas, ”Gieffeff” – Gianfranco Ferre,

“Ozon”.

Посетете нашия онлайн магазин, където ще намерите голямо разнообразие от качествени парфюми на цени, достъпни за всеки.
http://markoviparfumi.com

HTML Версия: Линк на статията (URL):