Коктейл Парти

Коктейл партитата са универсален начин да се организира празник, годишнина, годишната отпуска или всякакъв друг повод. Партитата с коктейли винаги са весели и са превъзходен начин за хората да намерят нови социални контакти и да се веселят следобед или привечер, като имат възможността да се покажат с най-новите си аксесоари – обувки, бижута, , дрехи или просто с новата прическа.

През петдесетте и шестдесетте години на миналия век в Западните Страни е било много наложено да се правят тематични коктейл вечеринки изобилно украсени в съответната тема, като гостите също се обличали подобаващо за партито. Последните години се възражда идеята за подобен род партита с подходящите храни и питиета.

В зависимост от темата която сте избрали за партито ще може да украсите апартамента във тема. Коктейлите и другите питиета, както и храните е добре да паснат за вечерта за по-голяма забава. Можете дори да изискате от вашите гости да дойдат на купона облечени с подходящи дрехи, в зависимост от тематиката на вечерта. Осигурете за партито на една-две основни напитки, но имайте на разположение и други питиета за разнообразие.

Когато отивате на такова парти се подгответе в зависимост от повода за организирането му. Ако е парти за рожден ден потърсете подходящ и интересен подарък за рожденика. Не забравяйте и пожеланието, изберете някое закачливо от многото пожелания за рожден ден. А ако забавата е поради лятната отпуска на домакина, насладете се заедно на неговата почивка.

Коктейл Партито може да бъде и кратко парти, за няколко часа да се видите с приятели на по чашка готин коктейл. Ако купона е през лятото и времето е горещо, разхладете се с изстудени напитки. Маргарита е идеалният коктейл за лятно парти. Друг коктейл подходящ за задушните летни вечери е Мохито – една сладостна комбинация от мента, ром, сода и захарен сироп. Така с коктейл в ръка задушната вечер ще отмине неусетно в забавно обсъждане с познатите дошли на вашият купон.

Какъвто и повод да празнувате, организирането на коктейл парти е възможно за всеки, само трябва малко желание и фантазия. Няколко коктейла и подходящи мезета е всичко, от което се нуждаете, за да отпразнувате подобаващо поводът си.

HTML Версия: Линк на статията (URL):