Мнение за Квартал Манастирски ливади, София

Манастирски ливади е бил планиран като вилна зона, но заради прираста на населението на София е бил преустроен, като в момента имотния фонд на квартал Манастирски ливади се състой от над 90% нови жилищни и офис сгради.

Благодарение на стратегическото си разположение район Витоша е предпочитан избор при търсене от страна на клиенти, като особено се предпочита продажба на апартамент в Манастирски ливади. Макар квартала да не е все още завършен на 100% неговото крайно развитие се очаква около 2012 -2013 година, когато ще бъде изградена окончателно и канализацията посредством изгражданите в момента 5 колектора по програма ИСПА, както и почти пълната газификация на Манастирски ливади. Когато това стане се очаква цените за продажба на апартамент в Манастирски ливади да се повишат значително, а от там и живия интерес на потребители и инвестиционни предприемачи.

Манастирски ливади предоставят една тиха и удобна обстановка, чист въздух и най-вече страхотен транспорт както извън София, така и към центъра на столицата посредством бул. „България”, благодарение на който тази дейност отнема едва 15 минути. Манастирски ливади е с почти изцяло нови сгради, като преобладават комплексите от затворен тип. Кварталът е разделен на две условни зони – Манастирски ливади – Изток и Манастирски ливади – Запад.

В близост се намират удобства от стратегическо значение като училища, детски градини, поликлиника, аптеки, хипермаркети, а съвсем скоро и Mall България. Манастирски ливади разполага и с болница – МБАЛ „София”. В квартала отсъстват шумните дискотеки, но за сметка на това в Манастирски ливади ще откриете множество ресторанти, детски парти клубове и кафенета. Има доста центове за фитнес, спорт и СПА процедури.

Ако сте решили да използвате обществен транспорт от Манастирски ливади можете да се възползвате от автобуси – 64, 65, 73, 74, 76, 111, 204; тролейбуси – 2 и 9; трамвай – 7.

Квартал Манастирски ливади е отличен избор за всеки жител на столицата, като гарантира приятна обстановка в среда с висок социален статус. Ако вече сте решили да закупите апартамент в Манастирски ливади, но се нуждаете от фирма, която да го преустрой по ваш вкус и желание можете да използвате услугите на фирма за изграждане на окачени тавани от гипсокартон в Манастирски ливади, както и тези на фирмите за боядисване в Манастирски ливади.

Надяваме се да сме ви били полезни и статията да ви е информирала относно вашите въпроси касаещи квартал Манастирски ливади.

HTML Версия: Линк на статията (URL):