Вижте първи в Multirama iPad 2

Тънък дизайн и A5 двуядрен процесор:

В новия си таблет Apple са наблегнали основно на две функционалности – компактност и мощност. iPad 2 използва ново поколение двуядрен процесор, с който производителността му се качва до 9 пъти, давайки ви немислима досега свобода на действието. Освен това размерите и теглото му са по-малки от това на предшественика му – отново с цел удобство и комфорт.

Две вградени видео камери

При новия iPad ще забележите 2 камери – предна и задна. Макар и с компактен дизайн, те крият доста добри характеристики. Проектирани са за употреба на FaceTime видео обаждания и работят заедно като по този начин едновременно можете да разговаряте с любимите си хора и те да ви виждат или да им покажете какво се случва около вас.
Когато не използвате FaceTime, оставете задната камера в режим на готовност – HD резолюцията ѝ ще ви позволи да заснемете всяка една ситуация, която ви хареса, в страхотен размер.

10 часа батерия и много приложения:

Дори с подобрения си дизайн и по-мощния си процесор, iPad 2 представя батерия с 10 часов капацитет без зареждане. Това е предостатъчно дори за междуокеански полет, за гледане на филми цяла вечер, или за уикенд извън града. Енергийно оптимизираният А5 процесор и операционната система iOS предпазват батерията от преждевременно изтощаване и правят iPad изключително ефективен.

Smart Cover протектор:

Уникалният магнитен предпазител Smart Cover има две функционалности:
Първо пази екрана на iPad 2 от драскотини и удари и второ – освен протектор, той може да се сгъне и да се превърне в стойка, чрез която да гледате удобно филм, да напишете имейл, да използвате самоснимачката на iPad, за да заснемете HD клипче на вас и вашите близки, или да го използвате за видео конференция.

HTML Версия: Линк на статията (URL):