В света на авточастите, 2011 година, цената е решаващ фактор

Казваме го от опит. Цената, а не качеството или пък друг фактор, е определящото качество на даден продукт за автомобил, който го продава или не. Вместо да бъде купена нова авточаст, се купува нейния аналог от автоморга. Вместо да бъде купена маркова авточаст, с потвърдена репутация и качество, купува се евтиния и аналог от неизвестен производител.

Вместо да се купи качествено и реномирано моторно масло, купува се наливно от варел с неизвестен произход.

Кризата тежко удря сектора.

От Ен Джи Ти ЕООД (вносител и дистрибутор на авточасти) правим всичко по силите си да помогнем на нашите потребители да карат автомобила си с качествени продукти на максимални ниски цени!

Отстъпката, която даваме за авточасти и моторно масло е 20% за всеки наш клиент. Това е доста добра отстъпка в света на авточастите и в повечето случаи, за да се сдобие с такава отстъпка, един клиент трябва да има фирма и да пазарува на едро от фирма за авточасти и дори да постига някакъв месечен оборот в много от случаите. Доста хора, за да си закупят авточасти с отстъпка, търсят приятели с такива фирми, или приятели с “връзки” в такива фирми.

Това повече няма да Ви се налага да правите – ние се стремим да имаме много и доволни клиенти които да се връщат при нас и да ни препоръчват на приятели.

Та така, можете да вземете вашата 20% отстъпка още сега и да карате автомобила си примерно със съединител LUK вместо LUKAI, като вместо 300 лв, от нас ще го купите за 240 лв с вашата отстъпка!

Доставката в София е безплатна за поръчка над 40 лв, а за страната работим с Еконт.

Вносители сме на масла Ford Formula, GM (Opel), Mercedes, BMW и VW/Audi – специални масла, произведени за тези марки – масла, които можете да сипете в автомобила си с пълната увереност, че са подходящи за него.

В нашия магазин можете да разгледате каталога ни с моторно масло онлайн

HTML Версия: Линк на статията (URL):