Цветни силиконови часовници

Стилни аксесоари

Спортните силиконови часовници станаха широко разпространена модна тенденция. Мекият силиконов материал, от който са изработени тези атрактивни аксесоари, както и цветният им дизайн, привличат все повече почитатели, голяма част, от които са филмови актьори и певци.
Разнообразието от цветове, в които могат да бъдат закупени, позволява комбинирането им както с официални, така и със спортни тоалети. Много корпорации използват силиконовите часовници за реклама, като слагат тяхното лого и ги подаряват на клиентите си.

Екологични

Мекият силикон, от който е изработена каишката е екологично съобразен и не вреди на здравето на човека. Не предизвиква алергии, както някои часовници с метални каишки например. Мекотата, която се усеща при носенето на силиконов часовник, ще ви накара да се чувствате удобно и да забравите, че имате нещо на ръката си. Цветните силиконови часовници са изключително леки и пасват добре на всяка китка. Силиконовата им каишка обхваща ръката ви и не позволява разместване.

Позволими

Макар силиконовите часовници да са едни от най-желаните стоки на пазара в момента, тяхната цена е изключително ниска, в сравнение с други часовници или подаръци. Могат да се комбинират с различни цветове. Мъжки и женски – в цветове за всяка възраст. Зарадвайте себе си или любимия човек с този прекрасен и атрактивен аксесоар.

Различни

Силиконовите часовници са изработени от кварцов механизъм и каишка. Както корпусът, така и каишката са напълно сменяеми. Това означава, че можете да комбинирате различни цветове корпуси с различни цветове каишки. Въпрос на въображение. Така например можете да комбинирате лилав корпус с черна каишка, или зелена каишка с жълт корпус. Ограниченията са само във Вашето въображение. В заключение може да се каже, че силиконовите часовници са изключително атрактивен аксесоар, който заля световния пазар в последно време. Екологично съобразни, на съвсем допустима цена. Ако все още се колебаете дали да се сдобиете с подобно бижу, можете да разгледате богата гама от цветове и модели на http://silikonovichasovnici.com.

HTML Версия: Линк на статията (URL):