Air Berlin ще предлага нов маршрут между Цюрих и Аликанте (Испания)

Авикомпанията Air Berlin ще увеличава набора си от услуги от летище Цюрих навреме за зимния сезон 2010/2011 година и ще стартира директни полети до Аликанте (Югоизточна Испания), считано от 5-ти ноември, 2010 година. Графикът на полетите са идеални за любителите на голфа или хора, които искат просто да прекарат един уикенд в слънчевия град. Червено-белите самолети на Air Berlin ще излитат за летището в Коста Бланка в 11.50 часа в петък и 08.35 часа в неделя. Обратните полети от Испания са предвидени за 14.50 часа в петък и в 11.35 часа в неделя.

Новият директен полет от Цюрих до Аликанте ще допълни съществуващите ежедневни полети от Цюрих през Палма де Майорка. Вече е възможно да се направи резервация на самолетни билети за нон-стоп полетите до Аликанте онлайн или телефона като се възползвате от услугите на авиокомпанията. Цените на самолетните билети започват от 79 швейцарски франка (приблизително 58 евро), с включително данъци, такси и topbonus мили.

Air Berlin е втората по големина авиокомпания в Германия. Към 31-ви март 2010 година дружеството е имало повече от 8500 служители, а услугите са били обслужвани от 150 самолета. Само за 2009 година авиокомпанията е получила повече от 10 награди за предлаганите услуги и високото качество. Air Berlin е един от най-новите играчи на въздухоплавателния пазар, но предлага на своите клиенти модерни и нови самолети и качествено обслужване.

HTML Версия: Линк на статията (URL):