Skype – удобство и достъпност за всеки

Скайп е използван от повече от 300 милиона потребители по света и досега се е утвърдил като лидер сред другите програми за разговори. Програмата е лесна за инсталиране и употреба като освен това е безплатна, а същевременно идва с много голям избор от фукционалности.

Skype е популярен с възможността за чат в реално време, но от скоро се забелязва и ръст навидео общуването. Скайп е лесен за боравене и единственото, което ви трябва за да разговаряте с приятелите си са микрофон, слушалки и интернет. Поддържането на връзка с приятели в чужбина никога не е било толкова лесно. Разговорите между потребителите в скайп са напълно безплатни, без значение колко е тяхната продължителност и може би това ги направи толкова известни. Скайп е толкова известна и ползвана понеже дава възможност на родителите да се свържат с децата си в чужбина, роднини да си говорят, а понякога да се провеждат и делови разговори като това е безплатно и не натоварва финансите ви.

Чрез закупуването на специални пакети вие може да говорите на доста ниски цени със стационарни телефони и мобилни телефони в чужбина, а офертите които skype продава ще допаднат и задоволят желанията на всеки потребител.

SkypeOut е услуга, която е перфектна за хората с приятели в чужбина. Нейното най-голямо предимство е това, че тя позволява да се обаждате на мобилни или домашни телефони извън страната и да се пишат SMS-и и то много евтино. Примерно 60 секунди разговор до САЩ е около 4 стотинки, до Англия някъде около 3,5 стотинки, а до Канада пет стотинки.

Цените на SMS-ите също са изкушаващи, като са около 13 – 17 ст. Общо взето скайп предлага максимално удовлетворение на символична цена.

Можете да закупувате пакети, с които да използвате допълнителните възможности, а опциите за разплащане са чрез използване на дебитни карти или по банков път.

Скайп предлага и възможността да имате и гласова поща и да оставяте гласови съобщения, като това е още едно подобрение. С прогреса на новите технологии може да ползвате програмата не само на своя настолен или мобилен компютър, но и на GSM-а си. Видео-разговорите пък могат да се пренасочват към телевизора ви за по-добър изглед.

Skype e феномен, който завладя света за миг и ползваемостта му все повече се увеличава не защото няма конкуренти продукти, а защото заради функциите си бива избиран пред останалите подобни програми.

HTML Версия: Линк на статията (URL):