Предимствата да продаваш и купуваш от локален онлайн аукцион.

Да пазарувате от битак в Мексико. Да търгувате с доставчик от Англия. Или да предлагате спортни стоки на колекционери от Швейцария. Можете да правите това виртуално, когато пазарувате или продавате продукти от сайтове за онлайн аукциони. Знаете тези глобални онлайн аукциони, в които можете да наддавате за хиляди стоки срещу милиони конкуренти, които ви дават възможност да откривате нови готини джунджурии от цял свят. Същите тези сайтове , ви отварят вратите към това да бъдете измамени от някой на 4 000 км. от вас.Над 8 милярда долара са били похарчени в аукционни сайтове за последните 3 месеца на изминалата година , но колко от тях са били загубени в направените сделки? Като изключим международните сайтове за търговия, има и така наречените локални сайтове, които трансформират интернет търговията в съседско пазаруване. Те предлагат удобство, голям избор и очакваните ниски цени, както и сигурност на пазаруването. Най-хубавото е че можете да се почувствате добре, от това да купите от съседа или да му продавате ваши стоки.

Наддавайте за голяма гама от колекции, маркови дрехи, спортни принадлежности, парфюми и козметика, дори недвижими имоти – всичко това с хора, които познавата и на които имате доверие, директно от уюта на вашата всекидневна. Преимуществото на локалните аукционни сайтове не спират само с изброените по-горе нематериални активи.Те имат огромни преимущества , като :

.

Доставката до вас не може да бъда мигновенна, но определено няма да ви се наложи да изчакате 2-6 седмици, ако пазарувате нещо локално.

Вие можете да предпочетете да ви доставят пратката на някой от адресите си, или да се срещнете с партнчора ви на удобно за вас място. Също няма да ви се налага да се притеснявате за превозвачите.

Кодовете за проследяване на международни пратки, би трябвало да ви помогнат да следите пратката си, докато е на път. Но понякога те могат да се голямо главоболие, особено когато не ви помагат да намерите загубената си пратка.

Местните онлайн аукциони ви позволяват да се срещнете с лицето, с което търгувате. Разбира се, вие преценявате дали това да се случи и кога.

Независимо дали става въпрос за кола, матрак или тенис ракета, всъщност можете да пипнете и изпробвате вашата покупка преди да платите.
За продавачите, чиито продукти отговарят на описанието на аукциона, сключването на сделката е много по-лесно.

Местните онлайн аукциони отварят възможността за възстановяване и замяна, ако вие и човека с когото правите бизнес се съгласите.

Можете да отворите Кутията на Пандора с покупка или продажба в международен оналйн аукцион, когато става въпрос за данъци и такси. Кой ги дължи? И на кого? Местната търговия улеснява целия проблем.

Местните онлайн аукциони и онлайн магазини намаляват риска от измами. Знаете с кой търгувате и линиите за комуникация са по-опростени.

Пазаруването около вашия град ви дава не само приятното чувство за общност. То също така предоставя практическа икономическа подкрепа, която поддържа бизнеса в общността жив.

Тук има такива сайтове. Не губите, като посетите онлайн аукцион, който ви позволява да правите покупки на местно ниво. Купувачите и продавачите с наслаждават на старомодното чувство за общност, докато се наслаждавате на удобството, ползите, сигурността и комфорта, които ви предлага оналйн пазаруването. Нека тези, които искат риск да търгуват с Мексико, Англия и Швейцария. Ти си имаш България!

HTML Версия: Линк на статията (URL):