Компютърна поддръжка от Success Solutions

Success Solutions предлага професионални компютърни услуги, администриране и поддръжка на компютърни системи и сървъри, изгражда и поддържа компютърни мрежи, продава и интегрира софтуерни продукти и бизнес решения, създава фирмени уеб сайтове и т.н.

Хардуерни услуги – асемблиране и продажба на офис компютри и лаптопи – нови и втора употреба. Компютърна диагностика на развален компютър. Разрешане на възникнали хардуерни проблеми. Замяна на повредени компютърни части с нови компютърни компоненти.

Софтуерни услуги – инсталация и преинсталация на операционни системи и компютърни програми, настройка и конфигуриране на специализиран софтуер, софтуерна защита чрез антивирусна програма и firewall срещу компютърни вируси. Възстановяване на изгубена информация. Системно архивиране на информация. Разрешаване на възникнали софтуерни проблеми.

Изграждане на компютърни мрежи – предлагаме проектиране и изграждане на структурно окабеляване, администриция и поддръжка на локални компютърни мрежи, Wi-Fi мрежи за офиси, хотели и заведения.

Remote support – oтдалечено администриране при възникнал проблем чрез софтуер за отдалечен достъп за клиенти сключили договор за абонаментна поддръжка на компютри.

Компютърна поддръжка – Абонаментни планове за компютърна поддръжка.

Компютърни услуги и поддръжка на компютри от Success Solutions

– Поддръжка на компютри и администриране на компютърни системи и периферия – Консултация при закупуване на офис техника – Премахване на вируси и шпионски софтуер – Изграждане и администриране на домашни и офис мрежи – Инсталация и настройка на мрежово оборудване – Продажба на специализиран бизнес софтуер – Архивиране на данни и периодичен backup на информация на независим носител

– Възстановяване на изгубени или изтрити данни чрез специализиран софтуер

Success Solutions предоставя на своите клиенти качествени и достъпни хардуерни и софтуерни компютърни услуги. Предлага системна поддръжка на Windows и Linux базирани сървъри. Осигурява бърза и стабилна работа на компютрите и офис техниката Ви. Продава нови и употребявани компютърни системи и компоненти, софтуерни продукти и специализиран бизнес софтуер. Проектира, изгражда, администрира и поддържа локални жични и безжични компютърни мрежи за офиси, магазини, хотели, заведения и т.н.

Абонаментна поддръжка на компютри

В днешно време сигурната и стабилната работа на компютрите в офиса е задължително условие за развитието на успешен бизнес. Затова все повече фирми наемат IT консултанти и компютърни специалисти, които да осигуряват системна поддръжка на компютрите им. Назначаването на работа на компютърен специалист на пълен работен ден обаче е неоправдан разход за повечето фирми, тъй като реално те нямат нужда постоянно от неговата помощ, а при проблем имат нужда от бърза и точна реакция. Поради тази причина се доверяват на нас да поддържаме и администрираме компютрите и сървърите им.

Предлагаме изграждане и поддръжка на фирмени уеб сайтове. SEO оптимизация на сайтове с цел по-добро класиране в Gooogle.
Абонаментната поддръжка на компютри от IT консултантски фирми е услуга, която става все по-популярна сред малкия и средния бизнес. Необходимостта от сигурна и оптимална работа на компютърните системи е от изключително значение за ежедневните операции във всеки офис.

Когато имате постоянно проблеми с компютрите, Вие губите време и нерви докато ги отстраните, което неминуемо води и до финансови загуби.

Именно поради това, все повече фирми инвестират в нови хардуерни и софтуерни решения, които ускоряват и подобряват извършваните задачи. Все повече управители и мениджъри, които доскоро са разчитали на общите познания на някой, който разбира малко повече от компютри да ги поддържа, също се ориентират към услугите на външни компютърни специалисти. Убедили се в негативите, които търпи бизнеса им предпочитат да поверят информационната поддръжка на компютрите и сървърите на специалисти със сериозен опит.
Наемането на компютърен специалист на пълен работен ден често не е рентабилно, но необходимостта от компютърна поддръжка е безспорна. Затова сключването на договор за абонаментна поддръжка с фирма е изгоден вариант, със значително по-малки разходи и в същото време качествени услуги.

Компютърните специлисти от Success Solutions осигуряват стабилна и оптимална работа на компютрите в офиса Ви. Получавате бърза и професионална помощ при възникнали проблеми, администриране чрез софтуер за отдалечен достъп, периодично архивиране на информацията, защита на данните от нежелан достъп. По всяко време разчитате на компютърен специалист, който да отговори на въпросите Ви и да разреши даден проблем дистанционно(чрез софтуер за отдалечен достъп) или на място в офиса Ви.

HTML Версия: Линк на статията (URL):