Коя е най-предпочитаната система за онлайн магазин в България?

Напоследък все повече и повече търговци се ориентират към интернет търговията заради очевидно нарасналия потенциал на онлайн пазара. Това е причината и поради, която те все по-често се обръщат към готовите решения за онлайн магазин.

Отговора на въпроса, който е поставен в заглавието е един – Summer Cart. През последните години има една единствена масова българска платформа за създаването на онлайн магазин, а тя е именно Summer Cart. Над 1000 онлайн търговци избраха именно Summer Cart като система, за да създадат своя собствен интернет магазин.

Системата за готов електронен магазин Summer Cart се предлага на изключително достъпна цена, на български език и с възможности по нищо неотстъпващи на чуждестранните аналози, а напротив тя е специално създадена за българските търговци и потребители. Както всяка добра система за изграждането на интернет магазин и Summer Cart използва подбрани данни за потребителските усещания и начин на мислене, когато става дума за пазаруване в електронен магазин.

С това обаче далеч не приключва широката функционалност на тази чудесна платформа за готов онлайн магазин. Други нейни качества, който ще гарантират успеха на вашия интернет магазин ще изброим по-долу:

1.Поддръжка на редица разнообразни и функционални инструменти, имащи за цел да подобрят управлението и контрола на вашия онлайн магазин.

2.Промоционални инструменти, които ще гарантират интереса на онлайн аудиторията и ще повишат значително вашите продажби.

3.Summer Cart е напълно оптимизиран за търсачки, като консултации са водени с някои от най-големите светила на SEO-то в България.

4.Интеграцията с най-голямата социална мрежа в света – Facebook ще ви даде възможност да продавате своите продукти директно от фирмената Facebook страница на вашите приятели и фенове, а защо не и на всички останали посетители.

5.Разплащателните методи, които наброяват общо 31 ще ви дадат възможност всеки посетител на вашия онлайн магазин да закупи стоката, която е харесал, независимо с какви методи на разплащане борави.

6.10-те интегрирани метода за доставка, сред които и възможността за пълна интеграция със системите на куриерски фирми като Еконт и Спийди допълнително ще повишат нивото на вашите продажби и удобството на клиентите на управлявания от вас електронен магазин.

Допълнително при покупка на страхотното решение за онлайн магазин Summer Cart, за което ще платите само еднократно, а ще можете да използвате постоянно ще получите и безплатни шаблони, които да подобрят визията на вашия интернет магазин и да го направят привлекателен за всеки интернет потребител.

HTML Версия: Линк на статията (URL):