Истинските кристали Сваровски – кой ги продава в България ?

Както вече мнозина знаят, кристалите Сваровски и по-точно линията Swarovski elements на световния гигант от Австрия се отличават с огромно разнообразие на формите, цветовете и размерите. Разнообразни са и сферите на приложението им – от изискани бижута до скъпи дизайнерски интериори. Именно това разнообразие обаче става причина в много случаи да се злоупотребява с имиджа на лидера в производството на висококачествени кристали Сваровски и в интернет, в явни или скрити on-line магазини, използвайки анонимността на мрежата, гаражни или просто безадресни фирми да предлагат високопарно „кристали Сваровски“ или „бижута с кристали Сваровски“. В много случаи е непроверяем произхода на тези кристали или бижута, те биват представяни с една цветна картинка, под или над която стои една задраскана цена, а до нея друга по-ниска. Зад сайта често стои един мобилен телефон, e-mail или форма за контакт – сигурна гаранция за нещо нередно. Дори и когато има даден адрес в сайта, голословни твърдения от рода на „ние сме официален, директен вносител“ на Сваровски в болшинството случаи са неверни. Просто защото Сваровски не номинират всяка гаражна или on-line фирма за официален вносител, те имат високи изисквания за фирмите – вносители, както и за магазините, където се продават техните кристали и бижута с кристали – външен вид, блясък, чистота, представителност, централна локация, компетентност на служителите, оформяне на витрините и интериора и т.н. За съжаление многото далекоизточни имитации на кристалите Сваровски позволяват на гаражните on-line shop-чета да спекулират с бренда и да заблуждават клиентите.

А истината е, че дори и сред малкото директни вносители, само една фирма е била номинирана няколко години последователно със званието „Оторизиран едрови търговец“ на Swarovski elements и в нейния сайт клиентът може да получи пълна и достоверна информация за кристалите Сваровски.

Професионално структурираният сайт на Crystal Zone Original предлага повече от 2500 вида Swarovski elements на склад. Прегледно са показани основните видове кристали Сваровски, разделени по форма, цвят, размер и сфери на използване. Представен е целият каталог, както и последните новости за 2011-2012г. от линиите Кристални камъни за вграждане (round Stones), кристали за студено лепене (Flat Backs No Hot Fix), кристали за топло лепене (Hot Fix), кристали за зашиване (Sew-on Stones), луксозни кристали Сваровски (Fancy Stones), както и мъниста, перли и висулки. Демонстрирани са и oсновните области на използване на кристалите Сваровски – за производство на висок клас бижута със специфични материали и технологии от наши дизайнери и апликатори или от престижни западноевропейски фирми, както и при декорирането на дизайнерски спортни и сценични костюми – за спортни танци, гимнастика, шоу-програми и др.

Представено е използването на Swarovski elements при декорирането на дизайнерски мебели, както и в оформянето на престижни интериори.

Специален раздел е отделен на продажбата на най-високия клас бижута с кристали Сваровски, както и на самите кристали чрез on-line магазина на Crystal Zone Original – http://bijutaonline.com/. В сайта е отделено и специално внимание на офертата за кристали за спортни и танцови костюми от други световноизвестни производители – DMC Korea, Asfour Egypt, Lian Китай и Preciosa Чехия. Цените на тези производители са доста по-ниски от Сваровски и те в много случаи оптимизират постигането на конкретен ефект.

Като цяло Crystal Zone Original представя една уникална вселена от кристали Сваровски с множество специфични приложения, използвани от творците за постигане на разнообразни ефекти в бижутерията, модата и интериорния дизайн, както и кристалите на редица други качествени фирми с международна репутация.

HTML Версия: Линк на статията (URL):