Машини със захват SDS+ или SDS MAX и подходящите консумативи за тях

Често срещани пробивни машини в строителния бранш като къртачи или перфоратори са със специален захват. За да ги сложите в експлоатация Вие се нуждаете от консумативи за тях. Това са например шила, остриета, секачи и други, с които да можете да пробивате, продупчвате или къртите. Доста често трудно намирате консумативи за тези Ваши машини или ако намерите качеството им не е на ниво, а цената Ви звучи безумно. Това е често срещан проблем на всеки строител или майстор, работещ с машини със специфичен захват SDS+ или SDS MAX. Английската марка за професионални консуматива за машини и електроинструменти – Тулпак предлага голямо разнообразие на шила с тези видове захвати. Качеството им е доказано, защото компанията е с над сто годишен опит и е лидер в Европа по производството на консумативи. Цените на предлаганите продукти отговарят на качеството им, а това е рядко срещано при масовите ментета заляли пазара ни.

Шила SDS +, шила SDS MAX, остриета със захват SDS+ или SDS MAX, каналокопател SDS+, секач SDS MAX и още много други пробивни инструменти като гребени с този захват, комплекти, длета, шила за гребен може да намерите в гамата на Toolpak вече и в България.

Изпробвайки веднъж консумативите за къртачи или перфоратори със захват SDS+ или SDS MAX на Тулпак,  Вие ще останете изненадани от високото качество и вложените от Вас напълно премливи средства за него. А това е най-важния критерий, когато търсим, избираме и пазаруваме и не се отнася само за строителството, а важи във всички сфери на живота. Надежността, издръжливостта и цената са нещата, които валнуват всеки потребител или купувач и го водят при направата  му на краен избор.

HTML Версия: Линк на статията (URL):