Естествена коса – източник на увереност

Всеки човек възприема себе по определен начин. На практика тази самооценка формира и самочувствието на човек. В живота си сме свикнали да срещаме хора с високо и ниско самочувствие. Обикновено тези с ниско такова биват малко или много пренебрегвани. Косата на жената и нейната прическа са в основата на това тя да се възприема добре. Ето и един практичен начин да се повишите самочувствието си.

Естествената коса е метод, който редица популярни жени по света използват, били те актриси, певици или театрали. Тя им предоставя възможността да променят себе си когато и къде пожелаят.

Естествената коса за удължаване се изгражда от снопове естествена човешка коса, прикрепени към широка лента, направена от плат, наричана още треса. Широчината на тресата зависи от предпочитанията на клиента, но най-разпространените широчини са 75 см и 150 см.

Препоръчително е естествената коса да бъде на двойни редове, което благоприятства естествения й вид, след поставяне и пълното постигане на желания ефект. Тресите от 75 см. са подходящ избор за направата на един двоен ред, който е достатъчен за придаване на дължина и внасяне на допълнителен обем към вашата собствена коса. Еквивалента от 150 см. дава възможност за направата на два двойни големи реда или на няколко по-малки, които са достатъчни за внасяне на цялостен обем и дължина на косата.

Естествената коса е идеалния избор за всяка жена решила да внесе допълнително самочувствие. Но това не изчерпва нейните възможности. Освен на самочувствието естествената коса помага на жените да променят и стила си. Тя дава възможност както за промяна на прическата от дълга в къса, така и за придаване на обем. Друга практично приложение е внасянето на нов цвят към вашата коса.

Било то по повод голямо служебно или лично събитие или просто за забавление естествената коса открива нови пътища пред вас.

HTML Версия: Линк на статията (URL):