Бързо отслабване

Отслабването е проста математическа формула: трябва да изгаряте повече калории, отколкото приемате. Специалистите обикновено съветват да създадете дефицит от около 500 калории на ден чрез комбинация от консумиране на по-малко калории и увеличаване на физическата активност. В продължение на една седмица, това би трябвало да доведе до загуба на около 0,5-1кг. мазнини.

Ако искате да отслабнете по–бързо, ще трябва да ядете по-малко и да се упражнявате повече. В заключение: 1050-1200 калории и един час упражнения на ден (не падайте под тази граница на калориите от съображения за сигурност). С подобен план можете да очаквате да свалите 1-2 кг. през първата седмица, или дори повече, ако тежите над 110 кг.

Хората, които спазват този план могат да свалят по 1 кг. чрез диетата и 0,5 кг. чрез упражненията на седмица, и дори повече, ако трябва да отслабнат с много килограми, понеже колкото повече мазнини имате за сваляне, толкова по-бързо се топят те.

Можете да намалите още повече килограмите си в началото ако ограничите солта и нишестето. Когато намалите натрия и нишестето, намалявате течностите и задържането им, което може да доведе до резултат от до 2,5 кг. по-малко от течности когато започвате диетата.

HTML Версия: Линк на статията (URL):