SEO – бъдете в топ 10 за да получавате качествен трафик

На кое място в резултатите трябва да бъде вашият сайт, за да може да получавате повече потребители, които се интересуват от вашия бизнес и ще ви помогне ли SEO-то? Този въпрос тормози много собственици на уеб сайтове и тук е моментът да отбележим, че за да получавате качествен трафик към сайта ви (посещения от потребители) е нужно той да е в поне първите 10 резултата от търсенията в търсачките, защото много малък процент от потребителите на интернет стигат до следващите резултати и страници. Ако трябва да сме още по-точни е по-добре да сте на първите 5 места, но за това е нужно да се възползвате от услугите на избран SEO специалист.

Той ще ви изясни начинът, по който потребителите се държат в търсачките и ще ви даде SEO съвети, чрез които ще достигнете желаните места в търсачките. Колкото и да сте убедени, че сайтът ви трябва да излиза по ключовата дума „кола“ примерно – ако тя е с огромна конкуренция експертът ще ви обясни и какви други начини има, за да достигнете до потенциални бъдещи ваши клиенти. Единият от начините е да се подберат по-точни фрази, които отговарят на вашия сайт, но в същото време са с по-ниска конкуренция и по този начин целта може да бъде постигната по-бързо и естествено ще ви струва по-малка сума.

Например ако продавате най-вече „аксесоари за коли“ е добре да се наблегне на тази фраза ако тя има достатъчно търсения месечно, като се има в предвид, че конкуренцията при тази фраза е по-ниска. Ако вашият сайт се класира на първо място по тази фраза е вероятно вие да достигнете повече потенциални клиенти, защото те търсят точно нея, а не примерно всичко свързано с колите. С помощта на SEO експерта ще определите точните фрази, по които искате да излизате в челните места на търсачките и ще откриете правилният път за онлайн бизнеса, който искате да развивате.

HTML Версия: Линк на статията (URL):