Turkish Airlines с директни полети от Вашингтон до Истанбул

В началото на ноември националния превозвач на Турция, Turkish Airlines, започна да извършва директни полети от Вашингтон до Истанбул. По разписание самолетите Airbus A330 излитат от международното летище Дълес в 10:55 вечерта четири пъти в седмицата (вторник, четвъртък, петък и неделя).

За да отпразнува новия маршрут, авиокомпанията е подготвила специални отстъпки за всички самолетни билети , закупени до 31-ви декември.

Благодарение на новата услуга повече американци ще имат възможността да се докоснат до магията на Истанбул и да опознаят останалата част на Турция. Като врата между Изтока и Запада, градът предлага уникален поглед върху световната история и е удобно начална точка за всеки, който е решил да пътува до Европа, Азия или Близкия изток. В момента Турските авиолинии извършват редовни полети от два други града в САЩ – Ню Йорк и Чикаго.

Пасажерите както в бизнес, така и в икономична класа ще имат възможността да опитат изискани ястия от световната кухня или да се докоснат до турската кулинарна традиция. За храната на борда се грижи известната в цял свят кетъринг компания Turkish Do&Co.

Турският национален превозвач ще продължи да развива услугите си на американския пазар през март месец 2011, когато ще започне да извършва редовни полети от летище LAX в Лос Анджелис до Ататюрк, Истанбул.

HTML Версия: Линк на статията (URL):