Смяната на гарнитура изисква и смяна на болт

В крак с технологичното и безкомпромисно развитие на двигателната структура в наши дни, двигателите стават все по-ефикасни и леки. Разпределянето на силата на натоварването по повърхността на двигателя е критичен фактор. Инжинерите, които проектират двигателите поставят все повече отговорност върху гарнитурите – те трябва да обират страничните ефекти от лекостта на двигателя и да понасят по-силни горивни налягания. От тук и значимостта на болтовете се покачва. В наши дни, за модерните двигатели, при смяна на гарнитура също толкова важно е и какви болтове ще изберете (винаги сменяйте и болтовете заедно с гарнитурата).

Ако изберете болтове Payen и гарнитура Payen, избирате продукт, препоръчан от автомобилните производители, за който можете да бъдете убедени, че ще осигури правилните параметри за приложението си. Получавате точно каквито болт и гарнитура са необходими за Вашия автомобил, с прецизно изчислени размери, и създадени от правилните материали. Гамата от продукти непрекъснато се осъвременява, според промените, наложени от производителите.

Според Payen много важно е да бъдат поставени и напътствия за монтаж в пакета с болтовете и гарнитурата. Освен в опаковката, в каталога също можете да ги намерите. Инструкциите са конкретни и специфични за всеки един вид болт и гарнитура и се взимат от класифицирана база данни.

HTML Версия: Линк на статията (URL):