Медиите конструират реалността.

Статистиките показват, че през последните 5 години радио каналите в България са се увеличили, което може да се заключи, че броят на слушателите неимоверно расте. Все повече хора прибягват до слушане на радио онлайн през Интернет като лесен и бърз начин за информиране. С подобряване скоростта на Интернет голям брой от радиостанциите подобриха качеството на звука, днес повечето радиа предлагат стриим между 64 и 128 kbit/s което като качество се приближава до този на аудио звука.

Като начало на слушането на радио през Интернет се счита 1994 година, когато радиостанция Чапел Хил  се осмелява да излъчи концерт на Ролинг Стоунс на своите честоти онлайн.

В живота на всеки музиката заема не малка част, и поради това всеки сам за себе си прави избора, зависимост от влеченията и интересите си. Някой избират хард елементите, други намират смисъл в рок баладите, а трети избират балканските ритми.

РадиостанцииБГ съчетава в себе голям брой от радиостанции подбрани по стил и звуци. Обхваща голямо разнообразие от музикални стилове от класическа музика като преминава през поп, джаз, рок, и стигне до балканските ритми. А за да сте информирмирани с последните регионални и международни събития се грижат множество радиа излъчващи Новини на всеки кръгъл час. Днес е почти невъзможно да се живее без източници на информация, а радиото заема почетното трето място като източник на разпространение.
Въпросите на комуникацията между хората във всички времена са отразявали динамиката и сложността на практическия и духовен живот на човека: от темите, които са били важни за социални, етнически или културни общности можем да съдим за организацията на съвместния живот, за начините и стила на изразяване, за това – какви човешки потребности задоволяваме посредством комуникация. Перспективите за развитие на човешката комуникация очертават основни насоки за конструиране на очакваното бъдеще.

Не губете време в търсене на подходящ сайт за тази дейност РадиостанцииБг(radiosbg.com) ще ви предложи качествено слушане на радио онлайн.
Сега лесно и бързо докато чете или разглеждате любимия си информационен сайт може да слушате и любимата си музика неограничено и по всяко време на денонощието.

Какви стъпки да предприема за да слушам радио онлайн през Интернет?

  • използвайте последните версии на свойте уеб браузъри.
  • Инсталиран универсални плеър Winamp който е напълно безплатен.

HTML Версия: Линк на статията (URL):