Рекламните сувенири – как да ги изберем и брандираме?

За да имате здрава връзка с клиентите си, трябва да създадете силен бранд. Има много техники за изграждането му. Една от основните е да брандирате офис материалите, които ползвате: униформите на служителите си, подаръците, които давате на клиенти и партньори. Така вашето лого е винаги пред очите им. Брандираните сувенири са основна и постоянна поддръжка на вашите рекламни кампании. Те ви помагат да подсилите идентичността на бранда и непрекъснато напомнят на клиентите ви за вас. Какво може да брандирате? Всички материали, които ползвате в офиса: • Тефтери • Папки • Пликове за писма • Обложки и кутии на CD-та • Химикалки Всичко, което подарявате на клиенти и партньори: • Тениски • Шапки • Чаши • Ключодържатели • Луксозни сувенирни комплекти • Торбички • Антистрес предмети

Ако имате нестадартна идея за брандиране, ние сме готови да я обсъдим и осъществим. Можем да ви предложим и различни рекламни сувенири в зависимост от случая, за който са ви необходими.

Трябва ли да имате голяма фирма, за да си поръчате рекламни сувенири? Няма значение колко голяма е фирмата ви. Брандирането е основна предпоставка за успешен бизнес. Колкото по-рано стартирате създаването на своя бранд, толкова по-бързо клиентите ще започнат да се идентифицират с него. Повечето фирми поддържат постоянна наличност от рекламни сувенири. Когато обмисляте своята брандинг стратегия, не забравяйте да и вие да ги включите в нея. Може би ви се струват несъществен детайл? Не ги подценявайте. Обърнете им специално внимание, защото те ще бъдат най-често пред очите на настоящите и потенциалните ви клиенти. Преценете какви да са сувенирите, колко бройки ще са ви необходими, какво точно искате да пише на тях. Какво е задължително да се отпечата на рекламните сувенири? В зависимост от сувенира можете да си позволите да сложите много текст, малко текст или само името и логото на фирмата ви. Всъщност последните два компонента са абсолютно задължителни. Стандартна практика е също – на запалки, химикалки и тефтери – да се изписва уеб адреса ви или телефонен номер. Какви са техниките за надписване на рекламни сувенири? Ситопечат Това е най-често използваната техника за брандиране. С нея успешно се надписват сувенири от пластмаса, кожа, метал, стъкло, картон, текстил. Фирмените тениски също най-често се правят на сито. Според материала ситопечатът може да бъде с едно- или двукомпонентно мастило. За да бъдат надписите трайни, някои сувенири се подлагат на допълнителна термична обработка. Дигитален печат Ако ви трябва пълноцветен печат за малък брой сувенири, тази е подходящата техника. Трансферен печат Използва се за надписване на по-нестадартни, като форма и обем, рекламни сувенири. Прилага се и за надписи върху текстил и стъкло. Основното му предимство е, че отпечатъкът е плътен и с високо качество. Топъл печат (голд) и сух (преге) печат Подходящи са за фирмени и рекламни сувенири от кожа (изкуствена и естествена) и хартия. Лазерно гравиране, бродерия на рекламни артикули, рекламен печат на полиетиленови торбички – за да направите правилния избор, ние ви предлагаме да се запознаете по-подробно със спецификите на всяка една от тези технологии.

Ние от рекламна агенция Линела сме специалисти в брандирането на фирмени и рекламни материали. Вярваме, че те са важна част от цялостната ви рекламна стратегия и винаги сме готови да ви предложим ефективно решение: тип сувенир, подходяща техника за печат, перфектно изпълнение.

HTML Версия: Линк на статията (URL):