На голф в Банско

Ако се чудите къде да прекарате един незабравим уикенд или ваканция в планината, не се чудете, а тръгвайте към Банско. Ако ви се карат ски – пак правете резервация на хотел в Банско. Ако искате нещо по-екзотично, например – да поиграете голф или да се научите да играте голф… Познахте. Отговорът е пак: Банско.

Прочутото вече игрище Пирин Голф е разположено само на 5 км от Банско, в подножието на Пирин планина и е нова реалност за района на Банско, като го прави практически целогодишен курорт. Така че дали ще отседнете в Банско или Разлог, то ще е наистина на една ръка разстояние. Можете например да изберете комплекс Реденка, който се намира в едноименната местност и е само на 1500 м от игрището. Това е отличен избор, особено ако пътувате със семейството си, защото апарт-хотел комплексите с отлично съвременно обзавеждане позволяват да се чувствата наистина у дома си.

Да поиграете голф в планината е отлична възможност да прекарате деня на открито, при това практикувайки любимия си спорт. Представете си дори да сте в компанията на приятелите си или на семейството – цял ден на чист въздух да се наслаждавате заедно на една чудесна игра! А игрището наистина ще ви хареса – то е професионално, шампионски тип, с 18 дупки, разположено на почти 300 декара. Проектът е на Йън Уузман, който е победител в множество голф турнири и знае как да направи голф терен с отлично качество. Разнообразието на терена е истинско предизвикателство за голфърите, дори и за професионалистите: тук ще намерите както водно препятствие, така и хълмове.

На разположение в Пирин Голф е магазин за екипировка от професионален тип, както и тренировъчна зона. В близост се намира и база за езда. Така че можете да съчетаете различните интереси на вашата компания. Разбира се, за да сте сигурни в деня и часа на играта си трябва да се обадите предварително и да уредите детайли от типа на: колко дни искате да играете, по кое време, каква ще бъде цената и т.н.

Интересна възможност за родители е и лятното училище по голф, което комплексът организира. Той предлага едноседмично обучение от опитни учители при настаняване в четиризвезден хотел и пълно изхранване на децата. За седем дни малчуганите (на възраст от 7 до 16 години) правят първите си стъпки в голфа, като оборудването се предоставя от Пирин Голф. Ето един прекрасен начин да научите детето си на един модерен спорт, който през целия живот – до дълбока старост – ще го кара да търси досега с природата и спортуването на открито.

HTML Версия: Линк на статията (URL):