Полезни съвети за евтино пътуване

1.Изберете дестинация която желаете да посетите. Месеците които са подходящи за да си купите самолетни билети са: Октомври и Ноември и Февруари и Март. През тези месеци авио компаниите пускат най-изгодните промоции.

2. Летете само с нискотарифни авиокомпании. Нискотарифните авиокомпании който летят до България са : wizz air, easyjet, flyniki, German wings, Ryan air и т.н.

3. Резервирайте си евтини самолетни билети, като направите резервация  поне месец и половина  предварително преди самия полет. При нискотарифните авиокомпании е валидно мотото ”Колкото по-рано, толкова по евтино”

4.Носете си само ръчен багаж. Нискотарифните авиокомпании разрешават до 10кг. ръчен багаж в самолета,  който е включен в цената на билета.  Ако искате да имате и голям куфар, то  вие трябва да заплатите допълнително.

5.  Възползвайте се от web check in. При някои авиокомпании услугата за онлайн check in е безплатна при други се плаща минимално. Ако ваканцията ви е за по малко от 7 дена, спокойно можете да се уеб чекирате предварително и в двете посоки.

Надявам се съветите да са били ползотворни!
Приятно летене!

HTML Версия: Линк на статията (URL):