Искаш коремна преса?

Не пренебрегвай мазнините и бъди внимателен с въглехидратите!

Днес мнозина свързват образуването на мазнини с тяхната консумация, което в действителност е далеч от истината. В действителност, въглехидратите, когато в изобилие идват с храната, много по-силно въздействат върху качеството на фигурата, особено ако това са бързи или прости въглехидрати.

Коремна преса

И за да се избегне появата на видим корем и да се запази красива преса, спортистът или спортистката трябва да изостави нездравословната храна, включително газираните напитки, тортите, сладкишите и сладоледа. Като минимум човек, който тренира с цел да отслабва, трябва да намали присъствието им в менюто си.

Изглежда, че не е необходимо да говорим за ефектите от излишната кръвна захар (както специално за диетата, така и за здравето като цяло). Повишената захар директно и негативно влияе върху резултатите. А не контролираният прием на бързи или прости въглехидрати води директно до такъв скок.

В същото време не трябва да се отказвате напълно от храна, богата на въглехидрати. Това няма да е за добро. Нека не забравяме, че въглехидратите са ценен източник на енергия. Просто е необходимо да ги консумирате рационално, ако говорим за бавни или сложни въглехидрати, а ако става дума за бързи и прости въглехидрати, тогава използвайте фибри.

Здравият източник на въглехидрати са храни като ядки, зърнени храни, зеленчуци и плодове. Пълен списък можете да намерите в Интернет.

Мазнините също имат свои собствени нюанси. По-специално, не всички от тях са еднакво опасни. Нека да вземем за пример омега-3 ненаситените мастни киселини, в които се съдържат в голямо количество в червената риба, рибното масло, орехите, авокадото, чиата и тофуто. Такива здравословни мазнини насърчават ускоряването на метаболизма и увеличаването на чистата мускулна маса. И това е само малка част от положителните им ефекти.

За ускоряване на резултатите, много помага спортната фармакология (анаболни стероиди, пептидни хормони). Вече повече от 5 години онлайн магазин предлага на своите клиенти богата информация и широка гама от работещи препарати. Това се потвърждава от многобройните ревюта, които можете да откриете в нашия, както и други сайтове, свързани с тази тема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *